Ester Hicks/Jerry Hicks/Abraham HicksSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Megszületésetek előtt tudtátok mindezt!

Megszületésetek előtt tudtátok mindezt!
Az életednek jó érzést kellene okoznia számodra.
Megszületésetek előtt tudtátok, hogy tényleges tapasztalatotok elsődleges alkotóeleme, amely egyéni és közös fejlődésetek és örömötök szempontjából a legértékesebb, az egymással megélt kapcsolat lesz. Az volt a tervetek, hogy élvezni fogjátok kapcsolataitok sokféleségét, és kiválasztjátok belőle a részleteket, amelyekből kialakul majd az, amit teremtetek – és íme, itt vagytok.
Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem fizikai nézőpontodból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményéhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésedre szolgáló dolog megteremtését indíthatod el – és íme, itt vagy.
Mielőtt megszülettél volna ebben az anyagi testben, tudtad, hogy ha itt vagy, lesznek mások is körülötted, és mindenekelőtt a másokkal fennálló kapcsolataidból erednek majd az ellentétek, amelyeket megélsz. Azt is tudtad, hogy éppen ezek az ellentétekkel teli kapcsolatok biztosítják az alapot egyéni fejlődésedhez, és ez az alapja hozzájárulásodnak is az Örökkévaló fejlődéshez. Te pedig lelkesen üdvözölted, hogy mindannyian hatni fogtok egymásra – és íme, itt vagy.
Az ittléteddel kapcsolatos terveidben semmi olyasmi nem szerepelt, ami küszködéssel vagy megpróbáltatásokkal járna. Nem az volt a meggyőződésed, hogy múltbeli hibák vagy egy tönkrement világ helyreállításáért öltesz fizikai formát, sőt nem is azért, hogy fejlődj (olyan értelemben, mintha valamiféle hiányosságod lenne). Ellenben tudtad, hogy ez a fizikai tapasztalat az ellentétek egyensúlyát biztosító környezet, ahol egyre kiforrottabb egyéni döntéseket hozol, amelyek egyaránt hozzájárulnak egyéni fejlődésedhez és Minden Létező együttes fejlődéséhez is. Tudtad, hogy az ellentéteknek ez a világa mozdítja elő fejlődésedet, amely a szó szoros értelmében az Örökkévalóságba helyezi az Örökkévalót. Te pedig mérhetetlenül nagyra becsülted a Föld nevű bolygó ellentétekkel teli környezetét, mert tisztában voltál vele, hogy az ellentétek képezik a fejlődés alapját, és a fejlődés örömteli lesz – és íme, itt vagy.
Mielőtt megszülettél volna testedben, tisztában voltál a sokféleség és a változatosság értékével, mert tudtad, hogy minden újabb vonzalmad, vágyad vagy elképzelésed ezekből az ellentétekből születik meg. Azt is tudtad, hogy ezek az ellentétek nem csak a fejlődés valós alapját biztosítják, hanem örömteli tapasztalatodét is. És mindenekelőtt tudtad, hogy örömteli tapasztalatod e Lét minden részének és minden rész minden elemének legvégső oka. Tudtad, hogy az egész a tudatosságodba folyamatosan és szüntelenül belerobbanó örömteli pillanatokért létezik – és íme, itt vagy.
Születésed előtt az ellentéteket azon kínálatként fogtad fel, amelyből majd választasz. Tudtad, hogy a környezet teritett asztal, ahonnan válogathatsz, és ebben a környezetben semmi sem állandó, mert állandóan megjelenő új vágyaid miatt folyamatosan változik – és íme, itt vagy.
Születésed előtt tudtad, hogy mindig azzal választasz, ha ráirányítod valamire a figyelmedet. Tisztában voltál vele, hogy Tudatosságodat fogod Fizikai testbe és tér-idő valóságba összpontosítani; és Figyelmed, összpontosításod vagy gondolataid révén fogsz a körülötted lévő ellentétes lehetőségek menüjéből választani – és íme, itt vagy.
Születésed előtt tudtad, hogy a földi környezet, mint minden – fizikai és Nem Fizikai – környezet. Rezgéseken alapul, amit a Vonzás Törvénye irányít (a hasonló a hasonlót vonzza); és tudtad, hogy bármire figyelsz, azzal magadhoz hívod, hogy személyesen legyen részed benne – és íme, itt vagy.
Születésed előtt tudtad, hogy a Föld nevű bolygón rád váró tapasztalatodra gondolva nem azt kérted, hogy olyan környezetbe szüless, amelyben egyformaság és egyetértés uralkodik, ahol már minden változatot mérlegeltek, és minden döntést meghoztak arról, hogy az életet hogyan kellene élni, mert hatalmas teremtő voltál, aki azért érkezett, hogy saját döntéseket hozzon, és megteremtse a maga örömteli tapasztalatát. Tudtad, hogy a sokféleség lesz a legjobb barátod, az idomulás pedig ennek minden szinten az ellenkezője. A szó szoros értelmében belevetetted magad, mert buzgón vártad, hogy kiismerd magad, majd a saját egyéni, fontos és nagyhatalmú nézőpontodból elkezdd felfedezni ellentétekkel teli környezetedet, amelyből kibontod teremtéseidet – és íme, itt vagy.
Sok ember ad hangot aggodalmának és csalódottságának – és időnként dühének és neheztelésének -, amiért nem őriz tudatos emlékeket ezekről a születést megelőző döntésekről. Mi azonban úgy véljük, ennél valami sokkal fontosabbat őrizve érkeztetek ebbe a testbe. Saját vezérlőrendszerrel születtetek, amelynek segítségével – utatok minden egyes lépésénél vagy gondolatánál – tudhatjátok, mikor tértek el a születésetek előtti életfelfogásotoktól, és mikor jártok jó úton.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Ester és Jerry Hicks: abra

Related posts

A téli napforduló fénye erősítse hitedet

Sandal

Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok – Vallások

Sandal

Engedd, amit igazán szeretsz

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .