Gondolat teremtő erejeHálaKyle GrayRezgések/Hullámok/EnergiákSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Magas rezgésszintű energiák

Magas rezgésszintű energiák

Három energia van, amelyek kifejezésre juttatását áldás, bőségés magas rezgésű élet céljából javaslom. 

 

Hála

A hála az egyik legmagasabb rezgés, amit megtapasztalhatunk. Tudjuk, hogy javítja az általános boldogságérzetet, az alvásminőségét, valamint reményt ad a jövőre nézve. Érezhetsz hálát a szeretteidért, a természetért, vagy akár magáért az életért. Mihelyt tudatosítod magadban, hogy miért vagy hálás, elkezdesz olyan energiát termelni, ami még több olyan dolgot vonz be az életedbe, amiért hálás lehetsz.
 

Odaadás

Az odaadás fogalmát szeretetként, hűségként és imádatként szokták meghatározni. Az odaadásod arra az érzésre, magatartásra utal, amikor a tudatosságodat, figyelmedet és energiádat olyasvalakinek vagy olyasvalaminek szenteled, aki vagy ami iránt mély, feltétel nélküli szeretettel és tisztelettel viseltetsz. Amikor az energiádat elvárások nélkül odaszánod valaminek vagy valakinek, erős fényt generálsz, ami az elkötelezettségedet tükröző tapasztalatokat és energiákat vonzbe az életedbe. 
Ezért amikor a családodnak, gyermekeidnek, a spirituális gyakorlatodnak szenteled magad, az Univerzum azzal az érzéssel tölti el a lényedet, hogy téged is becsben tartanak, szeretnek és elfogadnak. 
 

Kedvesség 

Ha valami fiziológiailag jót tesz neked, biztos lehetsz benne, hogy a rezgésedre is kedvezően hat. A kedvesség pedig egyszerre képes emelni az energiádat, feldobni a hangulatodat és javítani a testi egészségedet. Tehát ha úgy érzed, hogy szükséged van a rezgésed felpörgetésére, összpontosíts a mások iránti szolgálatra és kedvességre. Amikor őszintén kedves vagy másokkal, cserébe az Univerzum is kedves lesz hozzád.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

A dadogás lelki okai – felnőttkori dadogás és megoldások

Sandal

Thoth – aki elhozta az írás tudományát

Sandal

Maradjatok meg ebben az én szeretetemben

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .