JóslatokRejtélyek/Titkok

Jeane Dixon: Aki megjövendölte a Kennedy-gyilkosságot

Jeane Dixon-Aki megjövendölte a Kennedy-gyilkosságot

Azt gondolnánk, hogy az ezotériának nincs helye a Fehér Ház falai között, a valóság azonban az, hogy az Egyesült Államok több elnöke is igénybe vette asztrológusok, jósok és médiumok segítségét.
Nem egy döntést hoztak meg az ő befolyásuknak köszönhetően, és nem egy megállapodást írtak alá az általuk javasolt időpontban. Az egyik leghíresebb jósnő, aki több elnökhöz is bejáratos volt, Jeane Dixon, aki állítólag a Kennedy-gyilkosságot is megjósolta.

Intő jelek a tenyéren

Az 1904-ben született Jeane már kisgyerekként tanúbizonyságot tett nem mindennapi képességeiről. Az egyik leghátborzongatóbb eset minden bizonnyal az volt, amikor néhány éves korában arra kérte az édesanyját, hogy hadd játsszon azzal a fekete keretes levéllel. Az asszony elcsodálkozott, hiszen semmilyen fekete keretes levél nem volt a közelben. Nem sokkal később azonban megérkezett a postás, és egyik elhunyt rokonuk gyászjelentését kézbesítette.
Több hasonló történetet is őriz a családi legendárium, ám ezek jelentőségét akkor értették meg, amikor egy cigánytáborba látogattak. Egy ott élő asszony megvizsgálta az akkor nyolcéves kislány tenyerét, és döbbenten fedezte fel a Dávid-csillag és a félhold jelét. Ezek az alakzatok csak elvétve jelennek meg tenyéren, és minden esetben kiemelkedő ezoterikus képességekről árulkodnak. A cigányasszony kristálygömböt ajándékozott Jeane-nak, amit aztán szorgalmasan használt élete végéig.

Háziasszony kristálygömbbel

Nem hétköznapi képességei ellenére Jeane teljesen hétköznapi életet élt. 1939-ben feleségül ment James Dixonhoz, aki autókereskedőként kereste a kenyerét Kaliforniában, majd áttért az ingatlanokra, és jól menő céget vezetett Washingtonban. Gyermekük nem született, Jeane háziasszonyi teendői mellett besegített a családi vállalkozásba, és időnként persze a jövőbe tekintett. Jóslataival komoly hírnévre tett szert, és kezdték egyre komolyabban venni okkult képességeit. Olyannyira, hogy maga az elnök, Franklin D. Roosevelt is felfigyelt rá, és a negyvenes években többször is magához hívatta a Fehér Házba. Hogy pontosan mi hangzott el ezeken a beszélgetéseken, senki nem tudja biztosan, de állítólag Jeane előre látta a hidegháborút, illetve azt is megjósolta, meddig fog élni az elnök.

“Ez az a nap!”

Az elnöki konzultációk ellenére pályafutása csúcsára az ötvenes-hatvanas években ért. Ekkor hangzottak el leghatásosabb jóslatai, és ekkor vált közismertté. Előre látta a szputnyik fellövését, az Apollo-katasztrófát, John F. Kennedy meggyilkolását és egyesek szerint a szeptember 11-i terrortámadást is. Legemlékezetesebb jóslata azonban kétségtelenül John F. Kennedyhez kötődik.
Először 1952-ben volt látomása: épp egy katedrálisban imádkozott, amikor megjelent előtte a Fehér Ház képe, felette az 1960-as évszám, a számokból sötét felhők gomolyogtak. Látott egy barna hajú, kék szemű fiatalembert, és azt is látta, hogy demokrata elnök lesz és erőszakos halált hal a hivatali ideje alatt. Később többször is finomította a jóslatát.
1956-ban például a Parade Magazine hasábjain publikált egy jóslatot, mely szerint az 1960-as elnökválasztás demokrata győzelemmel zárul, és a megválasztott elnök merénylet áldozata lesz, vagy az irodájában hal meg. Ekkor azonban még azt jósolta, hogy Richard Nixon nyeri meg a választást, amivel némi önellentmondásba keveredett, hiszen Nixon republikánus volt.
1963-ban közölte, hogy ez lesz a merénylet éve, áprilisban azt is hozzátette, hogy le fogják lőni az elnököt, novemberben pedig figyelmeztette, hogy megölik, ha délre utazik. Állítólag 1963. november 22-én bejelentette, hogy ez az a bizonyos nap, amikor lelövik az Egyesült Államok elnökét. Kennedy meggyilkolása után már senki nem kételkedett a jóslataiban.

Az elnöki jósnő

Miután hírnevet szerzett magának, bejáratos lett a Fehér Házba, és több elnöknek is adott tanácsokat. Richard Nixon például a titkárnőjén, Rose Mary Woodson keresztül tartotta vele a kapcsolatot, és meg is fogadta a tanácsait.
Nem tudni, hogy személyesen hányszor találkoztak, de egy 1971-es találkozás bizonyítható. Ekkor Jeane azt jósolta, hogy hamarosan palesztin radikálisok fognak gazdag amerikai zsidók életére törni, aminek az lett az eredménye, hogy Nixon felállított egy rövid életű terrorizmusellenes bizottságot.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
origo.hu

Related posts

Rejtélyes körök a Kalahari sivatagban

Sandal

Dinoszaurusz csontváz a Marson?

Sandal

Megmagyarázhatatlan eseményeket tapasztalnak az Urál hegységben

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .