Spirituális fejlődésSpiritualitás

Hogyan „programozd” át az agyad?

Megosztás/Share:
Hogyan programozd át az agyad
A „NE HASZNÁLD ÉS MEGSZŰNIK LÉTEZNI” módszer a világ megváltoztatásának csupán az egyik fele. A másik fele: „FIGYELJ A JÓRA ÉS A SZÉPRE!” 
Az agyunk mindig azokat a dolgokat keresi, azokat a dolgokat veszi észre, amelyekre parancsot kap tőlünk. Ha a rosszra, a félelmetesre „állítjuk rá”, mindig ezt fogja keresni, és meg is fogja találni. A figyelem pedig a dolgokat növeli, erősíti. Növeli a szépet, a jót, de éppígy a félelmetest, vagy a szörnyűt. Talán már észrevettük, hogy a média leginkább arra kondicionál minket, hogy félelemben éljünk. Féljünk a betegségektől, az elhízástól, a balesetektől, a természeti katasztrófáktól, a többi embertől – egyszóval mindentől és mindenkitől. Egy idő múlva ez lesz az agyunk alapbeállítása. Pontosan olyan, mintha a Google keresőjébe minden nap a „mitől félhetek” kifejezést írnánk be. Ömlenek a találatok egész nap…
A világ megváltoztatásához az agyunkat tehát át kell állítani szépség és jóság (és a Szeretet)  kereső üzemmódra – ami bizony nem túl egyszerű, mert szembe megy a fő áramlattal, és a legtöbb ember mentalitásával.
TUDATOSAN keresnünk kell minden nap, hogy mi az, ami szép és jó az életünkben. Esténként célszerű le is írnunk pár mondatban az aznapi boldogság termést. Ha elég kitartóak vagyunk, egy idő után az agyunk valóban átáll boldogság kereső üzemmódra, és képes lesz figyelni minden szépre és jóra. Amit pedig figyel – megerősíti. Így erősödik meg a világban minden, ami szép és jó. ÁLTALUNK.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Asztrofillit (Astrophyllite)

Sandal

Csak rajtunk áll, hogyan teremtjük meg a valóságunkat

admin

Tanmese: Egy tölgyfa élete

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .