Gondolat teremtő erejePam GroutSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Hogyan képes egy egyszerű gondolat befolyásolni a világot?

Hogyan képes egy egyszerű gondolat befolyásolni a világot

Rajta, mondd ki bátran: „Hogyan képes egy egyszerű gondolat befolyásolni a világot?” Felhívnám a figyelmed arra a tényre, hogy száz évvel ezelőtt senki nem hitte volna el, hogy az American Idol című tehetségkutató részvevőinek dalai téglafalon, ablakon, tetőn keresztül egy torony közvetítésével eljutnak egy dobozba, hogy a kanapéról nézhessük őket otthonról. Azt sem hitte volna senki, hogy egy kártyapakli méretű, vezeték nélküli telefonról sétálva felhívhatod a háromezer mérföldre élő nővéredet.

A gondolataid ugyanolyan rezgéshullámok, mint a kétszáznyolcvankilenc műholdas csatorna vagy a hangod a mobiltelefonban. Amikor Eminemet hallgatod, amint Hailie nevű lányáról rappel, a dobhártyád felfogja a hanghullámokat. Amikor felismered Brad Pitt sétapálcáját és Madonna félkezes bőrkesztyűjét a Golden Globe díjátadón, akkor is csak rezgő fényhullámokat látsz.

„Az emberi tudatosság El Niño hurrikánja megérkezett.”DIANNE COLLINS – A DO YOU QUANTUM THINK? (KVANTUM, GONDOLKODSZ MÁR?) SZERZŐJE

Ugyanebből állnak a gondolataid is – rezgő energiahullámok, amelyek kölcsönhatásba lépnek és hatnak a lehetőségek mezőjére. Minden egyes gondolat, amely valaha megszületett a fejedben, rezgéseket hoz létre, azok behatolnak az LM-be (Lehetőségek Mezője / univerzum, vagy Isten, ki minek hívja) és a végtelenbe vesznek. Ezek a rezgések más rezgésekkel találkoznak, és egy elképesztő energialabirintusban cikáznak. Ha elegendő energia koncentrálódik, abból materializálódik az anyagi világ. Gondolj Einstein szavaira – az anyagot az energia hozza létre.

A lehetőségek mezője csak leköveti az energiát, amelyet útjára bocsátottál. A gondolati rezgéseid pedig hasonló rezgéseket vonzanak magukhoz. Egy egyszerű példa: Pár éve szerettem volna venni egy krumplinyomót. Nem említettem senkinek, csak magamban megjegyeztem: Legközelebb ha bevásárolni mégy, vegyél egy krumplinyomót. Még aznap este beugrott hozzám Wendy barátnőm, hozott néhány konyhai eszközt, csupa olyasmit, amire már nem volt szüksége. Egyebek közt krumplinyomót, persze.
Egy másik alkalommal úgy éreztem, hogy hiányzik az életemből a nevetés. Pár hétre rá megismerkedtem egy vicces sráccal, bizonyos Todd-dal. Később komikus lett belőle.

Életünkben a „véletlenek” az energia és az LM működésének eredményei. Az energiát többnyire véletlenszerűen kezeljük, mintha semmilyen következménye nem lenne annak, amit gondolunk és teszünk. Ennek megfelelően ezt a korlátlan erőt egy automatikus program szolgálatába állítjuk, ami teljes mértékben nélkülözi a képzelőerőt és kiaknázatlanul hagyja a lehetőségeket. Az emberek azt hiszik, hogy Jézus a kezdet és a vég, mert olyan mesterien tudta manipulálni az energiát és az anyagot. Pedig ő maga világított rá élesen (még ha nem is pont ezekkel a szavakkal), hogy „Te is utánam tudod csinálni”. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Pam Grout: E2

Related posts

Imalángok és meditációtenger

Sandal

Az emberek olyanok, mint a pillangók

Sandal

Gyógyító meditációk: Öngyógyítás /gyakorlat/

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .