Gregg BradenKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Gregg Braden: Már eleve része vagyunk az isteni mátrixnak

Gregg Braden: Már eleve része vagyunk az isteni mátrixnakAz isteni mátrixszal kapcsolatos tapasztalatainkat sok tekintetben a számítógépet működtető programhoz hasonlítjuk. Az utasításokhoz mindkettőben egy olyan nyelvezet szükséges, amelyet a rendszer értelmezni tud. A számítógép esetében ez egy 0-t és 1-et alkalmazó numerikus számrendszer. A tudat esetében egy másfajta nyelvezetre van szükség, méghozzá olyanra, amelyben nincsenek számok, ábécé, de még szavak sem. Mivel már eleve része vagyunk az isteni mátrixnak, úgy lenne logikus, ha mindent ismernénk, ami a kommunikációhoz szükséges, anélkül, hogy használati útmutatóra vagy valamilyen speciális tanulásra lenne szükségünk. És ez így is van. Úgy tűnik, a tudat nyelvezete az univerzális érzelmi tapasztalat. Már eleve tudjuk, hogyan kell szeretni, gyűlölni, félni és megbocsátani. Annak felismerésével, hogy ezek az érzések valóban azok az utasítások, amelyek az isteni mátrixot programozzák, fejleszthetjük tudásunkat annak megértésében, hogyan tehetünk szert örömre, gyógyulásra és békére az életünkben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gregg Braden: Az isteni mátrix

Related posts

A bőség megteremtése

admin

A totemállatok szerepe

admin

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Herkimer gyémánt

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .