Gregg BradenKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A világegyetem is az isteni mátrix 4 jellegzetességén alapul

Megosztás/Share:
A világegyetem is az isteni mátrix 4 jellegzetességén alapulÚgy tűnik, ahogyan az élet a DNS-t alkotó négy kémiai alapanyagból épül fel, úgy a világegyetem is az isteni mátrix négy jellegzetességén alapul, amelyeknek köszönhetően a dolgok úgy működnek, ahogyan. A kulcs a mátrix erejének eléréséhez a négy döntő felfedezés elfogadásának képességében rejlik, amelyek példátlan módon kapcsolják hozzá a mátrixot az életünkhöz:
 
1. felfedezés: Létezik egy energiamező, amely minden létező dolgot összekapcsol egymással.
2. felfedezés: Ez a mező a tároló, a híd és a tükör minden hiedelmünk és meggyőződésünk számára.
3. felfedezés: Ez a mező holografikus és nem lokális. Minden egyes része kapcsolatban áll az összes többi résszel, és minden egyes rész kisebb léptékben tükrözi az egészet.
4. felfedezés: Az érzelmek nyelvezetének segítségével tudunk kommunikálni a mezővel.
 
Rajtunk múlik ezeknek a mindent meghatározó realitásoknak a felismerése és alkalmazása a gyógyulásunktól kezdve a kapcsolataink sikerén át egészen a karrierünkig. Végtére is fajként való fennmaradásunk közvetlen összefüggésben lehet az egységes kvantumszemléletből származó életigenlő felfogás megosztására való képességünkkel és hajlandóságunkkal.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gregg Braden: Az isteni mátrix

Related posts

Mudrák: Chin mudra – az egyéni tudat egyesítése a kozmikus tudattal

Sandal

Mi valójában a Mátrix?

Sandal

A tested a tudat és a gondolat kivetítése

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .