OlvasósarokSpirituális idézetekSpiritualitás

Fontos, hogy tudd, az egész csak játék

Fontos, hogy tudd, az egész csak játékFontos, hogy tudd, az egész csak játék. Az életnek szüksége van valami szent könnyelműségre. 
Ez egy nagy gyógyító pszichológus varázsmondata. Sok lelket kihozott vele bajból, depresszióból. Feloldott vele görcsöt, búskomorságot, gyűlöletet és kóros bűntudatot. Hogy ne vedd az egészet túl komolyan! Laza lelki tartás, mondta Karinthy Frigyes. 
Fontos, hogy tudd, az egész csak játék. Tekintsd annak. És játsszál! 
Ne vedd az egészet túl komolyan! 
A legnagyobb csatáidat se görcsösen, hanem játékosan vívd meg. Játék megszületni, játék felnőni, játék szerelmesnek, anyának lenni, játék megöregedni és játék meghalni is. Tekintsd annak! Hamarabb leszel túl a bajokon, hamarabb kiúszol a partra, hamarabb túl leszel a legnagyobb sorscsapáson is, ha van benned valami szent könnyelműség. S tudod, hogy nem olyan nagy baj a baj. Csak játssz!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 

Müller Péter

Related posts

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Botswana achát

Sandal

Finomérzékelési gyakorlatok: Bevezető

Sandal

Drunvalo Melchizedek: Ellenszolgáltatás spirituális tanításért?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .