EzotériaTesztek

Fedd fel a benned rejlő erőt! – teszt

Mindenkiben ott rejlik valamilyen titokzatos képesség. Persze itt nem arról van szó, hogy valamiféle Szupermen lennél, egyszerűen annyit tesz, hogy minden ember bír olyan finom, akár észre sem vehető erővel, amiről talán maga sem tud. Ám nem mindig könnyű erősnek lenni, mert a belső hangot sokszor elnémítja az ego. Ideje felismerned, hogy milyen hatalmas erőkkel rendelkezel.
Azonban hiába ismered fel mindezt, a mindennapi életben talán még mindig nem tudod, hogyan is hasznosítsd ezeket az energiákat. Aggodalomra azonban semmi ok, ideje kezedbe venni a gyeplőt, hiszen még a legnagyobb akadályok is könnyedén legyőzhetők így az életben.
Sokféle módszer létezik arra, hogy jobban megismerd önmagad, ám ezek némelyike igencsak időigényes. Ez a gyors és egyszerűen elvégezhető vizuális teszt csupán pár másodpercet vesz igénybe, ugyanakkor nagyon pontos eredményt ad. Mire vársz még?
Pillants a képre, mit láttál meg először? Máris olvashatod a hozzátartozó eredményt! Vajon milyen személyes erősségeid vannak?

Fedd fel a benned

Mit pillantottál meg legelőször?

Egy női arc
 
Ha egy nő arcát pillantottad meg, akkor olyan típus vagy, aki nem bízik meg egyből másokban. Noha talán nem feded fel, hogy okos vagy és intelligens, és olykor kényelmetlenül érzed magad az ismeretlen emberek között, de ha távozol, mégis mindenki észreveszi azt. Olyan erő rejlik benned, amivel bizony számolni kell, és nem akarsz feltétlenül beilleszkedni a társadalomba, különleges szeretnél maradni a saját egyedi látásmódod követed.
 
A legnagyobb erőd az a képesség, hogy sosem tárod fel közvetlenül egyből az érzéseidet. Persze te is ember vagy, aki gyarló, ám sokszor tűnhetsz tökéletesen összeszedettnek és hűvösnek kissé. Pedig neked is vannak félelmeid, de nem engeded, hogy a pánik eluralkodjon rajtad. Sem a karrier, sem a család tekintetében nem engeded szabadjára a kétségeid vagy aggodalmaid.

 

Egy fiú a parton 
 
Ha a fiút pillantottad meg legelőször, aki a parton áll, akkor kíváncsi vagy és tele vagy életörömmel. Soha nem tudtál azokkal azonosulni, akik a péntek estéket a tévé előtt egy pokrócba burkolózva töltik. Számodra fontos a pezsgés, és a munka is az élet szükséges velejárója, amelyet szintén maximálisan próbálsz kiélvezni. Nehezen maradsz egy helyben, imádod a spontán hétvégi összejöveteleket és a hatalmas éjjeli partizásokat.
 
A legnagyobb erősséged, hogy a múlt dolgait könnyedén magad mögött hagyod. Sokan cipelnek kőkemény érzelmi terheket, amelyek valójában a tanulás és tapasztalás részei. Ám szerencsére te más vagy, képes vagy elengedni a múltból mindazt, ami már csak gátol és visszatart. Tisztában vagy azzal, hogy az élet hullámvölgyekből és hullámhegyekből áll, a siker mellett a kudarc is tapasztalás. Nem a múlton rágódsz, az élet értelme számodra az, hogy előre nézel és folyton új kalandokba bocsátkozol, új élményekkel gazdagodsz!
 
Egy nő a strandon 
 
Ha egy nőt láttál, aki inkább befelé forduló személyiség. Persze szereted az emberek társaságát, de a mindennapi interakció olykor kimerítő a számodra, ezért olykor visszavonulsz. Csak úgy tudsz a társadalom boldog és egészséges tagja maradni, és másokkal kiegyensúlyozottan kommunikálni, ha elegendő időt szánsz magadra is. Ilyenkor tudsz ugyanis befelé figyelni.
 
A legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy a belső hangokra és az ösztöneidre hallgatni. A mai kultúrában sajnos az a nézet dívik, hogy gyönge ember az, aki bármit is kér, ha éppen elgyengül és támaszra van szüksége. Könnyen érezheti magát az ember bűnösnek amiatt, hogy „nem volt képes mindent megtenni”. Ám ez rád nem jellemző, te teljesen másképp gondolkodsz. Képes vagy kifejezni a vágyaidat, felvállalod az igényeidet és még egyszer sem éreztél szégyent vagy bűntudatot emiatt.
 
Az óceán 
 
Ha a vizet pillantottad meg először, akkor olyan ember vagy, aki tudja, hogy nem mindig lehet segíteni másokon, épp ezért hajlamos kissé melankolikus lenni. Olyan a lelked, akár egy érzékeny művészé, ám ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy ezen a pályán bontakozol ki. Minden pillanat értékes számodra, amit ki lehet élvezni, mindent örömmel csinálsz, értékeled azt, amid van. Az idő számodra nem létezik, nem is akarsz tudomást venni róla. A születésnapok kötelező ünneplése csak depresszióssá tesz, hiszen egy évvel ismét közelebb kerültél az életed végéhez.
 
A legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy elegendő időt, szeretetet és figyelmet fordítani a számodra igazán fontos emberekre. Számodra az élet egy hatalmas utazás és örömteli pillanatok végtelenített sorozata, ezért megpróbálod a lehető legjobban kihasználni. Igyekszel új emberekkel megismerkedni, és fontosak számodra az emberi kapcsolatok. A barátaid nagyon jól tudják azt, hogy mindig hozzád érdemes fordulni, ha bajban vannak, vagy éppen tanácsra van szükségük, épp ezért kiterjedt baráti körrel rendelkezel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

noiportal

Related posts

Színasztrológia – ezt árulja el személyiségedről születési hónapod színe!

Sandal

2021 – az INGADOZÁS esztendeje

Sandal

Ilyen lesz a személyes éved 2022-ben!

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .