Dokumentum filmekMédiaTeljes filmek

Bolygónk, a Föld: Sarkvidéktől sarkvidékig (teljes film)

Bolygónk, a Föld-Sarkvidéktől sarkvidékig (teljes film)
A sorozat első része a föld tudománytörténetéről kíván átfogó képet adni. A Földnek életet adó vizek és a Nap csodálatos ereje bolygónknak unikális változatossággal bíró flórát és faunát, lenyűgöző állatvilágot adott. Hogy mindez szemléletesebben látható legyen, nézzük meg az északi sarkon élő jegesmedvét és játékmackónyi kölykeit, akik számára mindössze két hét áll rendelkezésére, hogy felkészüljenek a nehéz útra, mely előttük áll. Az évszakok váltakozása állatok millióinak vándorlását vonta magával, ahogy látjuk ezt a farkascsordák által üldözött rénszarvasok esetében.
Egy újabb és talán ezidáig a leghatalmasabb BBC megaprodukció képsorainak lehetünk szemtanúi, mely során életünk forrásának nyomába eredünk: Bolygónk, a Föld kerül a természettudományos felfedezőkörút középpontjába, Attenborough tolmácsolásában.
Rendező: Alastair Fothergill
Forgatókönyvíró és narrátor: David Attenborough

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Hatalmas fényvillanás Oroszország felett

Sandal

Idegen hajó az űrállomás mellett (KÉPSOROZAT ÉS VIDEÓ)

Sandal

Nina Kulagina: A telekinézis és az akarat energiája (+VIDEÓ!)

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .