IntuícióKurt TepperweinSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Az intuíciónak mindig igaza van!

Az intuíciónak mindig igaza van!Megtanulhatja edzeni észlelőképességét, az agyát, sőt, még a bizalmat is. Ez művészet, és mint minden művészetet – bizonyos tehetséggel – az intuíciót is lehet fejleszteni és tökéletesíteni állandó gyakorlással. Higgyen nekem, a legjobb lehetőségek rejlenek Önben, és a szükséges tehetség is megvan hozzá! A követelmények nem magasak: gyakorlatok, türelem önmagával szemben, és idő.
 
Emlékszik még a teremtéstörténetre? Ádámot Isten a saját képére teremtette; a Paradicsomban Isten még közvetlenül Ádámhoz szól. A Paradicsomból való kiűzetéssel azonban véget ér a közvetlen kommunikáció. Később Isten már csak az álmokban beszél, sőt, Jákobnál az álomban egy angyal által szól. Józsefnek Jákob fiának már csak azok az álmok maradnak, amelyeket magának kell megfejtenie. Az egyiptomi fáraó emlékszik ugyan álmára, de nem tudja magától megfejteni azt. És mi a helyzet ma? Mi már ennek az egyre gyengülő kommunikációs láncnak a végén állunk. Sok ember egyáltalán nem is emlékszik az álmaira, vagy ha mégis, jelentést nem tud nekik adni. Ebből látszik, hogy elvesztettük a belső tudatunkhoz vezető utat. Találja meg ezt az utat, találjon vissza önmagához, a legbelsőbb énjéhez:
Bízzon önmagában és intuitív képességeiben! Ezáltal mindig a nyerőoldalon állhat, mert az intuíciónak mindig igaza van.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kurt Tepperwein


Related posts

Türelem

Sandal

Az út önmagad felé

Sandal

A természet a legnagyszerűbb tanítómester

Sandal

Leave a Comment