Béke / Belső békeGabrielle BernsteinGondolat teremtő erejeSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretetVonzás Törvénye

Az igazi belső béke felé vezető út

Az igazi belső béke felé vezető út

Az igazi belső béke felé vezető út azzal kezdődik, hogy hajlandók vagyunk fenntartani magunkban egy új életmód vízióját. Nem számít, mennyit küzdöttél vagy szenvedtél, megvan a lehetőséged arra, hogy fenntartsd magadban egy jobb élet vízióját. Ha ragaszkodunk ehhez a vízióhoz, kinyitunk egy láthatatlan ajtót, hogy spirituális támogatást és intuitív támogatást kapjunk a vágyott változások megvalósításához. Az utazást azzal kezdjük meg, hogy feloldjuk a múlt félelmeit – hogy a jelenben igényt tarthassunk a szeretetre, a békére és a szabadságra. A feloldás a kulcsszó. Mélyen legbelül mindannyiunkban ott van a szerető igazság, csak falakat építettünk köré. A minták, gondolatformák és a belénk nevelt programok feloldása elengedhetetlen annak érdekében, hogy visszatérhessünk ahhoz az igazsághoz, amik vagyunk.„Odakint” nincsen semmi, ami megadhatja nekünk a szeretetet, hiszen már ott van bennünk. Le kell rombolnunk azokat a félelmeket, traumákat és mintákat, amik abban a hitben ringatnak minket, hogy a béke elérhetetlen számunkra. Mi magunk vagyunk a béke és a szeretet, csak megfeledkeztünk róla. Te is biztonsággal visszaszerezheted a szeretetet. 

 
Készen állsz arra, hogy annyi belső békére és szabadságra tegyél szert, amennyiről álmodni sem mertél volna. És ez a jobb életről szőtt új vízióddal kezdődik. Ez a vízió már elegendő ahhoz, hogy elindíts egy átalakulási folyamatot. Egy olyan folyamatot, ami elvezet a múlttól való szabaduláshoz és a jelenben lévő békéhez.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Gabrielle Bernstein – BOLDOG NAPOK

Related posts

Szerencse és szerencsétlenség – tanmese

Sandal

Fény üzenet

Sandal

Gondolatok negatív érzelmek kezelésére: Düh

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .