Gondolat teremtő erejeRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A világegyetemet természeti törvények irányítják

A világegyetemet természeti törvények irányítják. Azért tudunk gépekkel repülni, mert a légi közlekedés velük összhangban mûködik. Nem a fizika törvényei változtak meg annak érdekében, hogy repülhessünk, hanem mi találtuk meg a módját, miként dolgozhatunk velük összhangban. Ahogyan a fizika törvényei meghatározzák a légi közlekedést, az elektromosságot és a gravitációt, a szeretetnek is van irányító törvénye. 

Ahhoz, hogy a szeretet pozitív erejét tápláld és megváltoztasd az életed, ezt a törvényt kell megértened, ami egyben a világegyetem leghatalmasabb törvénye – a vonzás törvényét.
 
A vonzás törvénye az, ami a világegyetem összes csillagát a helyén tartja, és ami felépít minden egyes atomot és molekulát, a legnagyobbtól egészen a legkisebbig. A Nap vonzásának ereje tartja a helyükön naprendszerünk bolygóit, és megóvja őket attól, hogy elszabaduljanak az űrben. A gravitáció vonzereje tart téged és minden egyes embert, állatot, növényt és ásványt a földön. A természetben mindenhol a vonzás erejét tapasztalhatod, a méheket csalogató virágtól kezdve a magon át, amely tápanyagokat szív fel a talajból, minden egyes élőlényig, ami vonzódik a saját fajához. A vonzás ereje ott munkálkodik a Föld állataiban, a tenger halaiban, az ég madaraiban, és arra ösztönzi őket, hogy alkossanak nyájakat, rajokat és seregeket. A vonzás ereje tartja össze tested sejtjeit, az anyagokat, amelyekből a házad épült, a bútort, amin ülsz, ez tartja az autódat az úton és a vizet a poharadban. Minden tárgyat, amit használsz, a vonzás törvénye tart egyben. A vonzás ereje húzza az egyik embert a másikhoz. Arra ösztönöz bennünket, hogy városokat, nemzeteket, csoportokat,klubokat és szövetségeket alapítsunk, közös érdekeink szerint. Van, aki a tudományhoz, más a konyhaművészethez, megint más különböző sportokhoz vagy zenei stílusokhoz, vagy épp egy bizonyos fajta háziállathoz vonzódik. Vonzanak a kedvenc dolgaid és helyeid, és a vonzás működését tapasztalod akkor is, amikor valami a barátaid és a szeretteid felé húz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Rhondaa Byrne

Related posts

9 pozitív megerősítés a hétköznapokhoz

Sandal

Indián tanítások: Melyik farkas fog győzni?

Sandal

Szabadság

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .