Gondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális idézetekSpirituális tanításokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Amit keresel az életben, annak megteremtésére születtél

Amit keresel az életben, annak megteremtésére születtél

Az életed nem véletlenül történik. Nem valamiféle hiba. Te választottad, hogy ide jössz, ebbe az életbe és testbe, mivel minden inkarnáció egy lehetőség a tanításra és a tanulásra. Nem minden volt eleve elrendelve számodra az út során – mindig volt választásod. Minden lecke és kihívás a korábbi lépések megfejtése volt, akár egy labirintusban, ami mindig csak annyit tár fel, hogy néhány lépéssel közelebb kerülhess önmagadhoz. A félelem és akadályok perceiben talán távolabb kerültél attól, aki ma vagy, ahhoz azonban, hogy megtalálj valamit, sokszor előbb el kell veszítened azt. Minden kihívás, amivel szembesültél, egyben lehetőséget is jelentett számodra. Lehet, hogy ezt nem volt mindig könnyű észrevenni, de mindig volt mit tanulni. Valamit, ami segíthet meggyógyítani mások szívét. Minden lépés, amit megtettél, errefelé hozott téged – erre a pontra, ahol felismered, hogy több vagy, mint amennyinek hitted magad. Sokkal több. Az Univerzumban létezel, de az Univerzum is benned létezik. Ez arra emlékeztet, hogy az életednek értelme van, és most egyolyan helyre érkeztél, ahol értelmes életet élhetsz. Amit keresel, annak megteremtésére születtél. A leckék és kihívások lehetőségek a tanításra. A történetednek gyógyító ereje van. A gondolataid, lépéseid és energiáid hozták számodra azt a lehetőséget, hogy szolgálj, szolgáljanak téged, és céltudatos életet élj. Nem kötelességed ismerni az út minden lépését, ha azonban elfogadod ennek az életnek a küldetését, a lehetőségek olyan kapui fognak feltárulni előtted, amelyekkel jobb hellyé teheted ezt a bolygót, mint amilyen az érkezésed előtt volt.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray

Related posts

Rövid meditációs reiki zene

Sandal

Spiritualitás IV.: A spirituális vagy tudatos életmódot élők és környezetük reakciója

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Okenit

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .