EzotériaSpiritualitásSzámmisztika/Numerológia

2023: A hetes éve – Spirituális fejlődés, belső gazdagság, célok elérése, fordulópont

2023: A hetes éve - Spirituális fejlődés, belső gazdagság, célok elérése, fordulópont

Hamarosan új ciklus elé nézünk a számmisztika szerint. Addig azonban még van három év. A kérdés, hogy mi vár ránk idén?

 

Amikor az éveket elemzik a számmisztikában, akkor mindig összeadják a számokat egészen addig, míg végül egyjegyű számot nem kapnak. 2022 száma a 6 volt, 2023-nak viszont már a 7 jutott: 

2+0+2+3 = 7
 
2023 a hetes éve lesz. Ez azt jelenti, hogy lassan-lassan a végére érünk egy kilenc éves ciklusnak, ami után újra elölről kezdünk nagyon sok mindent – globális szinten. A ciklus újraindulásakor pedig lehetőségünk van arra, hogy más projektekbe vágjunk bele, új feladatokat, kihívásokat tűzzünk ki, új tapasztalatokat gyűjtsünk és kezdjünk el megvalósítani mindent, amit csak tudunk.
 

Ez az év arról fog szólni, hogy végre megkapjuk jutalmunkat azért az energiáért, amit belefektettünk egy adott dologba (lehet az karrier, párkapcsolat, bármi, amit szerettünk volna elérni, és nem tétlenkedtünk a megvalósításában). 

Azonban azoknak, akik nem néztek szembe a kihívásokkal, a nehézségekkel – vagy még mindig váratnak magukra a megoldások -, nem biztos, hogy könnyű év elé néznek. 
 

A 7-es szám jelentése

A hetes szám egy isteni szám. Nem hiába kötődik legjobban a 777 is az égiekhez. Isten egységét a világegyetemmel, és az Istennel való egységet (mint egyén) szimbolizálja.
A 7-es szám fellelhető a Földön szinte az összes vallásban, történetben, és a hétköznapjainkban is. És sok kultúrában szerencseszámnak számít. A hetes szám értékes leckét ad nekünk.
Arra sarkal, hogy figyelj jobban a belső hangodra, a megérzéseidre. Törődj többet a lelkeddel, meditálj. Ne félj az akadályoktól, mert mindenből tanulhatsz, tudd, hogy minden akadály legyőzhető. 
Hihetetlenül szerencsés sorozatot képvisel, amely boldogságot, anyagi bőséget, áldást hozhat számunkra az életben. 
 
Spirituálisan a felfedezés, az új ismeretek minden formáját hozhatja számunkra.
A hetes szám kulcsszavai erre az évre: siker, belső gazdagság, személyes növekedés, fordulópont, bölcsesség és egy cél elérése
Ezt a szám vízválasztó lehet az emberi kapcsolatokban és párkapcsolatokban is. 
 
A hetes számhoz kapcsolódik az elméledés, a gondolkodás, a megvilágosodás, a spiritualitás, a tudás és a bölcsesség. A legfőbb jelentése az belső spirituális megvilágosodás, vagy a spirituális út során a tudás megszerzése. Bölcsességet és tudást hoz, ez a magasabbrendű tudás pedig folyamatosan feléd áramlik majd, ahogyan járod az utadat. 
 
Ez az év a számmisztika szerint nyugalmat hozhat számunka, illetve egy csendesebb időszakot a ciklus közepére esett aktívabb földi események után. 
 

Mélyebb önismeret

Akik önmagukon, és személyes fejlődésükön, önmaguk megismerésén dolgoznak, azoknak jó hír, hogy a hetes szám mélyebb önismeretet hoz számukra. Felismeréseket kaphatnak olyan titkokra, vagy gondokra, melyeket eddig nem tudtak magukról. Illetve pontot tehetnek a problémáik végére – természetesen, ha ezt az utat választják. Ők lesznek azok, akik képesek lesznek szinteket lépni a lelki fejlődésükben. 
Mindenkinek megadatik a lelki-szellemi fejlődés továbbra is. Ezt pedig sokan ki fogják használni és befelé fordulóbbak lesznek, illetve a szellemi dolgokra, és az önismeretre szánják majd a legtöbb időt. Csendre, nyugalomra vágynak majd. Előtérbe kerülnek a belső értékek. 
 
Persze lesznek olyanok is, akik a körülmények hatására sem képesek lassítani, vagy leállni és olyan események sorozata vár rájuk, amik lassításra kényszeríthetik őket. 
 
Az idei évben nagyobb lesz felelősségtudatunk, kötelességérzetünk. Egy picit távolságtartóbb, visszafogottabb lesz ez az év. Érzelmeinket nehezebben fogjuk kimutatni, kifejezni másoknak. Bekapcsolnak szűrőink és jobban megfogjuk válogatni, hogy kiket engedünk közül magunkhoz, az életünkbe, a személyes szféránkba. 
 
Összegzésként: Ez az év sok spirituális fejlődést, felismeréseket hozhat számukra – akár önismereti szinten is.
Tanácsom erre az évre nektek, hogy legyetek nyitottak az új dolgokra, az új lehetőségekre, a felismerésekre. Töltsetek több időt önmagatok megismerésével, és a spirituális fejlődésetekkel.

Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Related posts

Szellemi törvények: Az ember hét születése – A negyedik születés

Sandal

Nem az a lényeg….

Sandal

Rezonancia, életerő és a kvantumérintés alapelvei

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .