Shakti GawainSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A spontaneitás elvesztése hozzájárul a szenvedélybetegségek kialakulásához

A spontaneitás elvesztése hozzájárul a szenvedélybetegségek kialakulásához

Az emberek többek között azzal szabadítják fel elfojtott spontaneitásukat, hogy élvezetiszerekhez és gyógyszerekhez menekülnek. Az alkohol és más élvezeti szerek átmenetileg lebénítják a psziché „bíráló” részét, amely arra hivatott, hogy kordában tartsa a társadalmilag talán elfogadhatatlan megnyilvánulásokat. Így ideiglenesen kitörhet a spontán energia. Sajnos, ez a kitörés torz, természetellenes és romboló formában megy végbe, és a végeredmény – további elfojtás. A gyógyulás folyamatában elengedhetetlen, hogy megismerjük a pszichénket és hogy ne engedjük becsapni magunkat a mesterséges anyagokkal. Találjuk meg a támaszt, amelynek segítségével megtanulunk bízni természetes, érző Énünkben, hogy szabadon és egészségesen kifejezésre juttathassuk az életünkben.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Shakti Gawain

Related posts

Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok – Szellemi képességek

Sandal

Tegyél rendet

Sandal

Jézus tanításai: Készen álltok-e a Krisztusi útra?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .