Spirituális idézetekSpirituális tanításokSpiritualitás

A legtöbb baj a félelemtől származik

A legtöbb baj a félelemtől származikNem szabad félnetek. A legtöbb bajotok a félelemtől származik. Valójában a betegségek kilencven százaléka a test tudatalatti félelmének a következménye. A test normál tudatában többé-kevésbé rejtett szorongás van a legkisebb fizikai zavar következményeivel kapcsolatban is. A jövővel kapcsolatosan ezt a kétségnek ezekkel a szavaival lehet lefordítani: „És mi fog történni?” Ezt a szorongást meg kell állítani. Valójában ez a szorongás az Isteni Kegyelme iránti bizalom hiánya, az a félreérthetetlen jel, hogy az odaadás nem teljes és tökéletes.
Eme tudatalatti félelem leküzdésének gyakorlati módszereként – minden alkalommal, amikor valami belül felszínre kerül –, a lény megvilágosodottabb részének meg kell erősítenie a testben az Isteni Kegyelmébe vetett teljes bizalom szükségét, annak bizonyosságát, hogy ez a Kegyelem mindig a legjobb cél érdekében tevékenykedik bennünk és mindenki másban is, és azt az eltökéltséget, hogy teljes mértékben és feltétel nélkül alárendeljük magunkat az Isteni Akaratának.
A testnek tudnia kell és meggyőződöttnek kell lenni, hogy a lényege isteni, és hogy ha nincs akadály az Isteni működésének útjában, akkor semmi sem árthat nekünk. Ezt a folyamatot kitartóan ismételni kell mindaddig, amíg a félelem újbóli megjelenése meg nem szűnik. És még akkor is, ha a betegségnek sikerül megjelennie, az ereje és az időtartama jelentősen csökkenni fog, amíg véglegesen felül nem kerekedünk rajta.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Mira Alfassa

Related posts

Színek jelentései: Rózsaszín

Sandal

Napi pozitív motiváció: Örülj mások örömének

admin

Napi pozitív üzenet: Haladj bátran!

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .