Spirituális tippekSpiritualitás

5 ok, amiért érdemes hallgatnod a megérzéseidre

5 ok, amiért érdemes hallgatnod a megérzéseidre

Gondoltál már arra, hogy hallgatnod kellett volna az intuíciódra? Számos oka van annak, hogy miért kellene gyakrabban hallgatnod az megérzéseidre. Ösztön, gyomorérzet, hatodik érzék, bárminek is hívják, az intuíció életünk titokzatos ereje, amely irányít, véd és tájékoztat minket olyan tudatossággal, mely általában nem elérhető vagy nincs könnyen jelen a tudatban. Mindannyiunknak van bizonyos fokú megérzése; a leginkább cinikusoktól a legnaivabbakig.

Az intuíció alapját a hirtelen és megmagyarázhatatlan érzés képezi, mely időnként felmerül bennünk, hogy ragadjuk meg a lehetőséget, kövessük az utat, fogadjuk el és nyissuk ki az ajtót. Azt is megmondja, mit ne tegyünk, vagy mire vigyázzunk, mikor álljunk meg.

Amikor az élet megsúg valamit, figyelmesen hallgasd meg!

A történelem során az emberek figyelmesen hallgatták az élet suttogásait. A Loewi idegimpulzusok kémiai transzmissziójának intuitív felfedezéséből és a varrógép Elias Howe általi feltalálásából, az Isaac Newton gravitációs elméletéig számos fontos előrelépést tulajdonítottak az intuíció spontán szikráinak.

Miért kell ennyire figyelnünk a megérzéseinkre? Íme, néhány ok, amiért érdemes hallgatni rá:

1. Felfedik legmélyebb igazságainkat

Legyen szó magunkról, másokról vagy általában az életről, az intuíció segít mélyebben megérteni mindent, mely segítheti a gondolataink, döntéseink, érzéseink irányítását.

2. Segít azonosítani a rossz előjeleket

Bukás, pénzügyi összeomlás, halál, érzelmi fenyegetés – az intuíció kapcsolatba hoz minket ösztönös védelmi rendszerünkkel, segítve a károk elkerülését.

3. Új utakat nyit meg nekünk

Azáltal, hogy segít felismerni életünk pozitív jeleit, az intuíció új ajtókat nyit meg számunkra, amikor a legkevésbé számítunk rá.

4. Útmutató és segít az okos döntések meghozatalában

Az intuíció lehetővé teszi számunkra, hogy megtudjuk, milyen döntéseket kell hoznunk és mikor, segít abban, hogy bizalmat, nyugalmat érjünk el, és olyan utat kövessünk szívvel, lélekkel, mely nekünk való.

5. Segít teljességgel élni

Az igazság fáj, de segít felébredni a hamis, sérült és megtévesztő életből, melyet néha követünk. Az megérzések igazságot hoznak, ezáltal változáshoz, átalakuláshoz vezet. Amikor hallgatunk rá, olyan döntéseket hozunk, melyek végül elősegítik az életünket, hogy hitelesek és teljesek legyünk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

noiportal.hu

Related posts

Spirituális gyakorlatok: Megszabadulás a régi meggyőződésektől és alapelvektől

admin

A DNS kód látja el információval és szabályozza a sejt működését

admin

Minden ember érzelmi szükséglete, hogy szeressen

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .