EzotériaSzámmisztika/Numerológia

2019: 3-as év – A változások és az erősödés éve!

Megosztás/Share:
2019-3-as év - A változások és az erősödés éve!
A számmisztika szerint 2019 száma a 3 lesz – ez úgy jön ki, ha összeadod az évben szereplő számokat egészen addig, amíg egy számot nem kapsz.
 
2019 = 2+1+9 = 12 —– 1+2=3
 
 
Az 1-től 9-ig skála 2017-ben kezdődött, azt az évet mondtuk az “Újrakezdés évének”. 2018 elsősorban az érzelmek éve, és útkeresés éve volt.
2019 – 3-as számmal: a nagy változások, a hajtás, rügyezés, gyarapodás, erősödés, elmélyülés, az út megtalálásának az éve lesz.
 
Amikor egy kicsit minden a helyére kerül. Amikor már igazán lehet bízni abban, hogy amit elkezdtünk, az jó irányba terel minket. Mélyülnek a döntéseink, de azok súlya már nem okoz akkora terhet a vállainkra.
 
Ha az elmúlt két évben akár párkapcsolatban, akár munkában, akár karrierben elkezdtünk valamit, vagy konkretizáltunk valamit (új kapcsolat, új munkahely, új vállalkozás), végre felsóhajthatunk és azt mondhatjuk: megérte harcolni érte. Megérte kivárni, hogy az életünkre nehezedő huppanók kisimuljanak.
 
2019 nagyon gyakorlatias év lesz, amiben fő szerepet játszanak a lehetőségek kiaknázásai, a kreativitás. 
 
Ez a bizonyos hármas szám magában hordozza a jó kedvet, a kommunikáció fontosságát (ami majd az ötös számban, 2021-ben fog tetőzni), úgyhogy ez egy szuper tökéletes év lesz arra is, hogy elfeledett, múltbéli barátságokat élesszünk újjá, vagy teljesen újakat szerezzünk. 
 
A fenti számolás azt mutatja, hogy az egyéni személyes éveink rezgése mellett általánosan, mindannyiunkra hatással lesz a 3-as szám energiája, amely 2019-ben erőteljesen érvényesül.

 

Mit jelképez a 3-as szám? 

2019: 3-as év - A változások és az erősödés éve!
Ide tartozik a kommunikáció, a média, a társaság, a csoportos együttműködés, a kereskedelem, a boldogság, a bőség, a gazdagság, a könnyedség, a pénz, a szerelem, a gyermekáldás, az isteni és emberi szeretet.
 
Magas szinten képesek vagyunk kreatívan kommunikálni, azaz lelkesítően és örömtelien beszélni, írni, tárgyalni. Alacsony szinten pedig panaszkodunk és kritizálunk másokat, okoljuk a helyzetet, a körülményeket és az egész világot.

 

Segítő energiák, fókuszálás 

Ebben az évben „felragyoghat a nap” és körülöttünk van a bőség energiája, amely rengeteg lehetőséget kínál nekünk. Ehhez azonban bíznunk kell önmagunkban és a világban.
 
Mi lenne, ha a rombolás helyett a kapcsolatainkat az őszinte érzésekre, a tiszteletre, a megértésre és egymás támogatására alapoznánk?
 
Arra kérlek, hogy becsüld magad, higgy magadban és tudd, hogy megérdemelsz minden jót, minden szépet és minden gazdagságot. Az Univerzum energiája végtelen és Te pedig Isten gyermeke vagy, ezért az Égiektől minden támogatást, minden gazdagságot megkapsz – AMIT ELHISZEL….. AMIT ELFOGADSZ… AMIT BEFOGADSZ…..
 
Ha elindulsz, ha mersz lépni az álmaid felé, a céljaid felé és Isteni Önmagad felé. Először csak egyet lépj, aztán a többi jön magától.
 
Nem kell ész nélkül magad mögött hagynod mindent, csak szépen lépésről-lépésre haladj, de még ma tégy valami apróságot a vágyaidért.
 
Mondjuk együtt: 

”Csodálatos ez az év! Tudom, hogy minden tervem sikerül. Tele vagyok életenergiával, lendülettel és kreativitással. Boldog vagyok és szerencsés. Szeretem az életem, ezért csodák történnek velem. Hálásan köszönöm.”

 
INDULJ EL, NE VÁRJ, TÖKÉLETES IDŐPONT NEM LÉTEZIK!
 
Mik a céljaid? Hová szeretnél elérni ebben az évben? Mik a terveid 2019-ben?
 
* Kívánok igaz és örömteli kapcsolódásokat: magaddal, másokkal és minden létezővel.      (Isten, Angyalok, Univerzum)
* Kívánok tiszta és nemes célokat, magabiztossággal és bátorsággal megsegítve.
* Kívánok hatékony és kreatív kommunikációt terveidhez, ötleteidhez, alkotásaidhoz, megbeszélésekhez, fontos eseményekhez.
* Kívánok csodás előadói képességeket minden megnyilvánulásodban és szeretetteli, intuitív ráhangolódást minden emberhez.
* Kívánok egészséget, áldást, igaz szerelmet, sikert, boldogságot, anyagi jólétet, egészséges gyermeket (ha vágysz rá) + vidámságot, bölcsességet!
 
Nem mondom, hogy nehézségekkel nem fogsz találkozni, hiszen a “beavatások” és a “leckék” a fejlődésünket szolgálják, azért kellenek.
Azonban minél inkább meg tudjuk tartani a lelki béke állapotát és rezgését, annál több pozitív esemény tud felénk áramolni.
Legyen boldogsággal teli 2019-es éved, higgy magadban! 

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 
 
 
ezoterikus.hu
szammisztika-boldogan.hu
diamonds.cafeblog.hu
lotuscafe

Related posts

Ezt árulja el rólad születési éved utolsó számjegye

Sandal

Személyes éved: Ezt jósolja neked a számmisztika 2018-ra!

Sandal

2020 – ilyen lesz a te személyes éved a számmisztika szerint

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .