EzotériaSzámmisztika/Numerológia

2018: 2-es év – A párkapcsolatok és érzelmek éve

Megosztás/Share:
2018-2-es év - A párkapcsolatok és érzelmek éve
Az esztendő legerőteljesebb hatását a 2-es és a 11-es szám energiái hatják át.
2018 már a 2-es számot adja ki a számmisztika szerint, ez úgy jön ki, ha összeadod az évek számait:
2+0+1+8 = 11, ami 1+1=2
 
A kettes szám minden esetben egy érzelmekben bővelkedő időszakot jósol. Még sok az életünkben a bizonytalanság, de már látjuk a fényt az alagút végén. Már tapintható a közelsége annak, hogy a 2017-ben elkezdett feladataink 2018-ra beérjenek.
Egy dolog tilos: megállni vagy visszafordulni. Nincs visszaút! Igyekezd levetkőzni a félszegséget és a bizonytalanságot, egy teljes éved lesz arra, hogy erőt, bátorságot varázsolj magadba.

 

Az érzelmek éve

A kettes számhoz rengeteg érzelem és jelző társul:
 
“Érzékeny, befogadó, segítő, befolyásolható, hangulatfüggő, gondoskodó, védelmező,  gyerekes,  családcentrikus, ösztönös, mély érzésű, félénk, intuitív, szubjektív, biztonságkereső, aggódó, ragaszkodó, önállótlan, határozatlan,  vágyakozó, művészies, fantáziadús, elfogadó, beletörődő, odaadó, megbocsájtó, alkalmazkodó, romantikus, óvatos, változékony, álmodozó, házias, elővigyázatos, engesztelhetetlen.” 
 
Ezek mind-mind rácsücsülnek a válladra, úgyhogy nem lesz egy leányálom. 2017-ben elindultál egy úton. Az a te utad. Higgy benne, töretlenül! 
2018-ban pedig alapozd meg ezt az utat. Ha szeretnél nagyon képletesen magad elé vetíteni az évi feladatod, úgy fogalmazok: rakd le a macskaköveket és merj végigmenni rajtuk.
Ha nem inogsz meg, év végén úgy fogsz felkiáltani: ez a te éved volt!

 

A párkapcsolatok éve

2018: 2-es év - A párkapcsolatok és érzelmek éve
2018: 2-es év, a párkapcsolat, a kiegészülés, az egyesülés éve, amikor a kettő eggyé válik. Új minőségű, szeretettel, tisztelettel, megbecsüléssel teli párkapcsolatok szövődnek meg, ahol már az egyenrangúság, mellrendeltség, egyenlőség energiái fűződnek meg. 
2018 a párkapcsolatok éve, a nő és a férfi éve, a nagy egymásra találások éve.  
Kiknek szíve egyként dobban, egymásba érnek és egymáshoz érnek.  
A 2-es év energiái mélységesen átforgatják a párkapcsolatok színterét. Amiben már nincs energia, az elmúlik, és helyét átveszi az új, a szeretettel teli… 
 
Minden évnek van saját uralkodó bolygója: a 2017-es évben a Nap uralkodott, 2018-ban pedig a Vénusz uralkodik majd.
A Vénusz a Jupiter után a legjobb hatású bolygó. Hozzá tartoznak az örömök, a nyugalom, a kellemes érzések, a luxus, bizonyos mértékben a gazdagság, és a legfontosabb, a szerelem!
Az általa uralt évben sokkal vidámabbak és békésebbek lehetünk. Remélhetőleg a Vénusz segít leküzdeni a félelmeinket – nem kell annyira aggódnunk az egzisztenciánkért, jobban kezeljük majd a nehézségeket, és gyorsabban találhatunk megoldást rájuk.

 

2018 a Vénusz éve

Minden bolygónak, a legjobb hatásúnak is, vannak negatív aspektusai. A Vénusz a kényelem bolygója, így, ha nem jól használjuk az energiáit, akkor bizony lusták leszünk, ezzel sokat tudunk ártani magunknak. A Vénusz uralta évben sok más fontos dolog is történik. A Szaturnusz elfoglalja trónját a Bak jegyében, és 2018. májusában az Uránusz jegyet vált, a Kos jegyéből a Bika jegyébe lép. Az Uránusz már megtette a hatását 2017-ben is, súlyos időjárási katasztrófák előidézője volt, ennek rovására írhatók a terrortámadások zöme, az ellenségeskedés, és a személyes válságok is.
2018-ban a Vénuszt köszöntjük, a szerelem és a kellemes érzések bolygóját. Ez persze sajnos nem jelenti azt, hogy általános béke uralkodik majd el a világban, de az bizonyos, hogy jobban együtt tudunk majd működni egymással!
Szeretetteljesebben bánunk majd másokkal, együttérzőbbé válhatunk, é több jó érzést adunk a világnak, és ez a szép dolog.
A tradicionális asztrológia a Vénuszhoz sorolja a pénzt. Természetesen az óriási pénzgondoktól nem tud mindenkit megszabadítani, de új lehetőségeket, új utakat mutathat az anyagiak terén is.
A Vénusz a szerelem bolygója, de ő a legnagyobb csábító is egyben. Sokkal hamarabb kezdünk akár idegenekkel is flörtölni, és a legjobb kapcsolatokat is képesek leszünk kockára tenni.
Vénusz a luxus bolygója, de képes arra késztetni bennünket, hogy az összes félretett pénzünket olyasmire adjuk ki, amire valójában nincs is szükségünk, és akár pénzügyi katasztrófába is küldhet bennünket. Igyekezzünk ezért a két lábunkon állni, koncentráljunk a szép és jó dolgokra. Örüljünk a természetnek, vegyük észre a hétköznapok apró örömeit, és minden nap cselekedjünk valami jót.

 

Számok jelentése

2018: 2-es év - A párkapcsolatok és érzelmek éve
2+0+1+8=11=2

Mit jelképez a 2-es szám?

A Holdat, a nőket, az együttműködést, a tömegeket, a lelassulást, a megérzéseket, a segítség nyújtást és segítség kérést, a ritmust, az érzelmeket és a szeszélyességet. Lesz lehetőségünk a TÜRELEM gyakorlására is.
 
Most alkalmas az idő a partnerkapcsolatok megerősítésére. Ha kerüljük az érzelmi ingadozásokat és inkább együttműködésre, egyensúlyra törekszünk, akkor pozitívan élhetjük meg az év energiáit. Új barátságokra és új megegyezésekre számíthatunk. 
 
2+0+1+8= 11 (mesterszám)
 
A 2-es szám látszólagos lágy és simulékony, érzelmes energiái mellett jelen lesz a 11-es mesterszám is, amely nagyobb volumenű feladatok megálmodására sarkall bennünket és új ötletek megvalósítására. Akkor lehetünk a legeredményesebbek, ha határozottságunkat és erőnket nem önzésre használjuk fel. Inkább arra törekedjünk, hogy kreatív ötleteinket és energiáinkat a szolgálat irányába tereljük.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

astronet.hu
nlcafe.hu
szammisztika-boldogan.hu
diamonds.cafeblog.hu
Vaktor Orsolya
harmonet.hu

Related posts

Számszimbolika: Az egyes számok és számsorozatok energiája

Sandal

Egy üzenet a Patkány évére minden csillagjegynek

Sandal

Mi a TE szeretetnyelved? – Teszt!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .