AgykontrollSpiritualitásVonzás Törvénye

Vonzás törvénye és agykontroll

Megosztás/Share:
Vonzás törvénye és agykontroll
Egy természeti törvény kimondja, hogy az energia a figyelem irányát követi. Ez a vonzás vagy rezonancia törvénye. Ha megtanuljuk figyelmünket arra irányítani, amit akarunk – nem pedig arra, amit nem akarunk -, ha figyelmünket elfordítjuk arról, ami nem működik, és arra összpontosítunk, hogyan működhetne, ha nem annyira a bajjal foglalkoznánk, mint inkább a megoldással, akkor gyökeresen megváltozik az életünk. Így lesz a betegségből egészség. 7 napos gyakorlat, mely megváltoztatja az életed: Határozzuk el, hogy mától kezdve a legmesszemenőkig ügyelünk arra, hogy kizárólag a jó dolgokra figyeljünk, ébredéstől elalvásig, egész nap. Ha hébe-hóba mégis elkalandozna a figyelmünk, varázsige módjára segíthet a következő kérdés: „Mit akarok ehelyett?” Ez automatikusan visszaterel a jó útra! 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

(Részletek S.S. von Staden: Kvantumgyógyításra mindenki képes c. könyvéből)

 

Related posts

Isten gyermekeként ragyogunk

Sandal

Tökéletes vagy úgy, ahogy vagy

admin

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Okenit

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .