Kyle GrayRezgésemelésSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Vajon készen állsz másképp látni?

Vajon készen állsz másképp látniMindenkinek van egy története, amit magának mondogat. Az azonban, hogy ez a történet igaz-e vagy sem, már egy másik történet. Amikor elkezded emelni a rezgésedet, van egy lebontási folyamat. Olyan ez, mint egy hagyma: a legjobb része a legmélyén van, és ahhoz, hogy eljuss ehhez, le kell hámoznod az összes külső réteget.

Benned is ott van ez a legjobb rész. Amikor hozzálátsz a spirituális gyakorlatokhoz, elkezded lehámozni az összes védelmi céllal felhalmozódott réteget. Ebben az esetben a rétegek a régi energiák és történetek, amelyeket az utad során felszedtél. Lehet, hogy gyermekkorban kezdődtek, majd a későbbiekben kihívást jelentő tapasztalatokon vagy kapcsolatokon keresztül újabbak érkeztek.

Ezek a rétegek pszichikai fájdalmak, amelyeket az energiameződ – amikor rájön, hogy nem kell többé védenie magát – elkezd elengedni. Ahogy a rétegek lemállanak, a régi, stagnáló energiák újból felbukkanhatnak, és bár a jelenlegi életed talán nagyban különbözik a régitől, megismétlődhetnek a történetek – például az olyan történeteid, hogy nem vagy elég jó, nem vagy szerethető, tehetséges, kreatív stb., egyszóval olyan emberek sértő viselkedését újrajátszó történetek, akik azért bántottak téged, mert valójában magukat bántották. Jó esély van arra, hogy most is egy olyan történetet mesélsz magadnak, ami nem igaz. Ez lehet egy családtaggal vagy partnerrel is kapcsolatos. Talán azt mondogatod magadnak, hogy ezek az emberek egy bizonyos módon gondolkodnak rólad. De azt is mondhatod magadnak, hogy haragszanak vagy neheztelnek rád valami miatt. Lehet, hogy a történeted a karriereddel kapcsolatos. A belső beszélgetésedben talán azt mondod magadnak, hogy nem dolgozol elég keményen, vagy hogy a főnököd szerint nem vagy elég jó abban, amit csinálsz. Ezek a történetek lehetnek igazak is, meg nem is, de mindenképpen olyan történetek, amelyeket mondogatsz magadnak. Itt az ideje ezen változtatni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Visszatérés eredeti állapotunkba

Sandal

Jézus tanításai: Kövessétek az igaz utat a Krisztusságotokig!

Sandal

Az életenergia-életerő, az élet serkentő áramlata

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .