AsztrológiaEzotéria

Színasztrológia – ezt árulja el személyiségedről születési hónapod színe!

Megosztás/Share:
Színasztrológia – ezt árulja el személyiségedről születési hónapod színe!

A színasztrológia napjainkban egyre közkedveltebbé válik, és annak ellenére, hogy jó páran megkérdőjelezik hitelességét, mégis olykor megdöbbentően igaz képet festhet személyiségünkről.
A színasztrológia lényege abban rejlik, hogy minden hónaphoz társul egy bizonyos szín, így születési hónapod alapján megtudhatod a saját színedet és annak üzenetét. Az egész koncepciót Michele Bernhardt álmodta meg, aki igencsak nagy névnek számít a gyógyítók és a metafizikusok körében. A színasztrológia egyszerre ötvözi a csillagjegyek és színek információit, így alkalmazása révén minél pontosabb üzeneteket kaphatunk.

Nos, más nincs is már hátra, csak az, hogy te is megkeresd a születési hónapodat és máris olvashatod a színasztrológia üzenetét.


Január – Karamell

A január szülöttei praktikus, határozott és céltudatos emberek. Gondolkodásuk logikus és mindig két lábbal állnak a földön, bármilyen szituációba is keveredjenek. Olykor azért el-elszakadnak önmaguktól, ám értékrendjüket és szemléletüket a végsőkig megtartják.


Február – Orgonalila

A februáriak rendkívül törekvőek ezért az élet minden területén haladást érnek el. Ezek az emberek óriási képzelőerővel rendelkeznek és tudják, hogy képességeikkel másokon is segíthetnek. Szeretnek másoknak ott lenni a nehéz helyzetekben. Nagyon érzékeny természetűek.


Március – Világoskék

A márciusi emberek nagy intuícióval és még nagyobb empatikus képességgel rendelkeznek. Nehezen nyílnak meg, de ha sikerül közel kerülnöd hozzájuk, rájössz, hogy mennyire szórakoztató egyéniségek.

Április – Cayenne vörös

Ezek az emberek energikusak, bátrak és olykor néha túlzásokba is esnek. Sosem tűnnek fáradtnak és mindig valami új, izgalmas dolgon törik a fejüket. Néha már-már rájuk kell szólni, hogy kicsit álljanak le, mert a folyamatos rohanás a kárukra lehet.

Május – Rügy zöld

A májusi születésűek kitűnő gyógyítók. Sokszor túlságosan is megnyitják szívüket s ezt sokan ki is használják. Meglepően szoros kapcsolatban állnak a Földdel, és folyton az egyensúlyt keresik az életükben. Az érzelmi stresszt kívülről nézve jól kezelik, ám nagy csatákat vívnak odabent.

Június – Aranysárga

Rendkívül pozitív és nyílt személyiségek. Általában telis tele vannak energiával, viszont nagyon hamar elbizonytalanodnak, ezért sem mindegy, hogy milyen emberekkel veszik körül magukat.

Július – Korall

A júliusi emberek igazi mentsvárat jelenthetnek mások számára. Mindig arra törekednek, hogy a körülöttük lévők boldogak legyenek. Ám néha mintha meg akarnának szabadulni önmaguktól, és ilyenkor olyan meglepő dolgokat tesznek, ami nem jellemző rájuk.

Augusztus – Narancs

Inspiráló személyiségek, akik mindig valamilyen módon vezető szerepbe kerülnek. Társaikért a végsőkig kiállnak és mindig a lehető legjobbat akarják nyújtani. Számukra az elég sosem elég.


Szeptember – Sötétkék

Művészi hajlammal és kiváló szépérzékkel rendelkező emberek. Nagy gondolkodók hírében állnak, akik a legkomolyabb problémák megoldását is magukra vállalják. Nem várják el, hogy mások meghallgassák őket, mindig magukra hallgatnak.

Október – Égszínkék

Rendkívül nyugodtak és csendes lelkek. Számukra az egyensúly mindennél többet jelent, és mindig próbálnak higgadtak maradni. Nem akarnak eget rengető dolgokat elérni, csupán az elemi boldogságra vágynak.

November – Bordó

Nagyon intenzív személyiségek. Folyamatosan változnak, de nem feltétlen mindig csak a jó irányba. Szenvedélyesek és igazán társaságkedvelőek, de sokszor nem a megfelelő társasággal veszik magukat körbe, és ezt nem veszik észre.

December – türkizkék

A decemberi emberek bölcsek és hisznek az igazság erejében. Sosem hazudnának másoknak sem maguknak. Imádnak utazni, új helyeket felfedezni, de mindig visszatérnek szülőhelyükre. Ha nyugtalanok nagyon nehezen lelnek újra békére.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

filantropikum

Related posts

Mit mond rólad az egyiptomi horoszkópod?

Sandal

Ezt árulja el rólad születési éved utolsó számjegye

Sandal

Mi a szerelmi számod?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .