Energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Szívenergia – A szándék kinyilvánítása

Spirituális gyakorlatok: Szívenergia - A szándék kinyilvánítása

A szívenergia gyakorlatokban – Lásd itt a 4 gyakorlatot: LINK1LINK2LINK3LINK4 – tanultak után mihez is kezdj? 

Nos, magad döntöd el, hol próbálod ki először a felizzított szívenergiát. Az is lehet, hogy mire idáig eljutsz, már folyamatosan izzik benned. Talán valaki arra kér, hogy kezeld. Vagy észreveszel valamit a világban, amit gyógyítani vagy javítani szeretnél. Elsőként talán valami kisebb dologgal érdemes kezdened, hogy magabiztosan használd a képességeidet. Esetleg megjavíthatod valaki testtartását, elmulaszthatod fejfájását vagy izomlázát, esetleg valami más akut fájdalmát vagy kellemetlenségét. Döntsd el előre, mit akarsz tenni. Mit szeretnél, mi történjen? Hol? Mikor? Kivel? Esetleg azt is, hogy miért? Egyedül azt a kérdést nem kell feltenned magadnak, hogy hogyan. A test és az univerzum nyilvánvaló bölcsessége majd gondoskodik erről, csakúgy, mint minden egyéb olyan részletről is, amiről esetleg megfeledkeztél. Segíthet, ha belső képként is megjeleníted vagy kimondod, mit szeretnél. Amikor még tanulod a módszert, az is hasznos lehet, ha ránézel a kezelt személyre, arra a testrészre, ahol valami elváltozás vagy fájdalom jelentkezik. A tekintet önmagában is gyógyító szándékot jelenthet. A szándékodat fizikailag és mentálisan is összpontosítsd. Ne válj azonban görcsössé, mert az nem fokozza szándékod intenzitását. Inkább a szívenergia felerősítésére figyelj, hiszen az végzi el a munkát. A szándék kinyilvánítása hasonlít arra a pillanatra, amikor elhatározod, hogy megmozdítod a karodat, de még nem tetted meg. A neurológiai kutatásoknak köszönhetően ma már tudjuk, hogy ezekben a pillanatokban rengeteg folyamat zajlik az agyban. Egyes idegpályák feltérképezik, hogy hol helyezkedik el a kar a térben, mások azt derítik fel, hová mozdítanád a karodat, megint mások arra figyelnek, van-e akadály az útban, és vannak olyanok, amelyek már ekkor eltervezik azt a mozdulatot, amely eljuttatja a kart a kívánt helyre. Ez a hihetetlenül összetett folyamat teljesen tudattalanul zajlik, és nincs is szükség arra, hogy észleljük. Elég elhatároznod, hogy megmozdítod a karodat, és már meg is történik. Csecsemő korodban a kar mozdítása még izgalmas feladat és kihívás volt, mostanra azonban annyira automatikus, hogy nem is észleled. 
 
Ugyanígy, amikor a szívenergiával gyógyításhoz kinyilvánítod a szándékodat, először rengeteg bonyolultnak tűnő dolog zajlik rejtetten az agyadban, az elmédben, a szellemedben, a kezelt személy testében, agyában, elméjében és szellemében és teljes külső és belső valóságában. Hasonlóan a karod megmozdításához, nem szükséges tudatában lenned ezeknek a rendkívül összetett mechanizmusoknak. Elég kinyilvánítanod a szándékodat, összekapcsolnod ezt a szívenergiával és a légzéssel, és ekkor a legtöbb esetben csodálatos dolgok történnek. Kis gyakorlással könnyű lesz és automatikus, csak úgy, mint a karod megmozdítása. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Richard Gordon: Kvantumérintés 2.

Related posts

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Találkozás a belső vezetőddel (gyakorlat)

Sandal

A szerelem nem lesz, hanem van

admin

Az intuitív bizalom

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .