Spirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Segítőtársad, életutad „belső építésze”

Spirituális gyakorlatok: Segítőtársad, életutad "belső építésze"Az életedben van segítőd, aki pontosan érti az életutadat és a segítségedre van, hogy végighaladhass ezen az úton. Ezt a segítőtársadat belső építésznek nevezzük, hiszen áttekintéssel bír az életedet illetően. Emellett létezik egy belső építésvezető is, aki az építész konkrét feladatainak konkretizálásáért felelős és azokat valósítja meg. Az építésvezető egészen konkrét feladatot ad a munkásoknak vagy munkásnak, akik aztán lépésről-lépésre fokozatosan megvalósítják az életcélokat. E gyakorlat során kapcsolatba lépsz az építészeddel, építésvezetőddel és az építőmunkásokkal és így saját életed számára belső támogatásra lelsz.
 

Affirmáció

Kontaktusba léptem saját életutammal és képes vagyok megvalósítani a céljaimat.
 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, hátad legyen egyenes, fejedet tartsd felegyenesedve, majd az álladat egy kicsit told ki előre. Mindkét lábaddal állj szilárdan a földön, mintegy a vállak egymástól való távolságában. Tested legyen laza és figyelmed irányuljon a belsődre. Földeld le magad.
Fordítsd figyelmedet saját fejed belsejébe és onnan tested valamely részére vagy az aurádra, ahol a te építészed ül. Üdvözöld és figyeld meg, hogyan néz ki. Eközben próbálj meg semmire sem gondolni, ám kövesd az intuíciódat, a-mely révén megtudod, hol található az építészed a testedben vagy az aurádban.
Lépj kapcsolatba önmagaddal és a föld építészével és írd bele e kapcsolatfelvétel dátumát. Van a számodra valami ajándéka vagy híre? Tehetsz érte valamit, menj elébe, hogy jobban teljesíthesse a feladatát. Légy hálás a kontaktusért és a figyelmedet fordítsd újra a fejed középpontja felé.
Most keress egy olyan helyet a testedben vagy aurádban, ahol a saját belső építésvezetőd található. Üdvözöld őt és figyelj. Lépj kapcsolatba a földeléseddel is, majd kérdezd meg tőle, van-e a számodra valamiféle információja vagy ajándéka vagy szüksége van-e tőled valamire. Légy hálás neki.
Térj vissza még egyszer a fej középpontjába és keress egy új helyet a testedben vagy aurádban, ahol belső építőmunkásod tartózkodik. Köszöntsd őt és kapcsold egybe a saját földeléseddel. Van-e a számodra valamiféle információja vagy ajándéka? Tehetsz-e valamit őérte? Légy hálás neki a kapcsolatért és fokozatosan csökkentsd a koncentrálóképességedet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Szelenit kristály kandalló

Sandal

A tudatosság öt szintje / Álomszerű Memória-Valós idő memória

Sandal

Szerencse és szerencsétlenség – tanmese

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .