Spirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Kontaktus a saját életúttal

Megosztás/Share:
Spirituális gyakorlatok: Kontaktus a saját életúttalErre a világra már mindannyian valamiféle élettervvel érkeztünk. Már megszületésünk eló’tt létezett egy eszménykép arról, hogy mit kell tennünk ebben az életben, milyen problémákkal fogunk találkozni és szembesülni. E gyakorlat során belépést nyersz az élet ezen eredeti tervéhez és megtisztítod a családi elképzelésektől és várakozásoktól, csakúgy mint az előző életek kártékony energiáitól.
 

Affirmáció

Kapcsolatban állok saját tulajdon életutammal.
 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, hátad legyen kiegyenesítve, fejedet tartsd egyenesen, majd az álladat egy kicsit told előre. Mindkét lábaddal szilárdan állj a földön, megközelítőleg a vállak egymástól való távolságának szélességében. Lazuljon el a tested és a figyelmed irányuljon a belsődre. Földeld le magad. Lélegezz könnyedén és kilégzéskor szabadulj meg olyan problémádtól, amellyel abban a pillanatban rendelkezel.
Külső aurádat képzeld egy fehér vászonnak, amelyen most életvonalad képe tűnik fel. E vonal mentén haladj végig az életfázisokon egészen a megszületésig, majd tovább megfogantatásod pillanatáig.
Milyen élettervvel vagy életenergiákkal rendelkeztél
mielőtt mint csecsemő világra jöttél? Ebből hány százalékot hoztál magaddal ebbe az életbe? Mi mindent hagytál inkar-nációd során a világegyetemben?
Milyen kapcsolatban leltél rá saját tulajdon élettervedre és elképzeléseidre családod viszonylatában? Ezúttal milyen elképzelések, alapelvek és családi hagyományok működtek közre tulajdon életterved megvalósulásának tilalmai közül?
Saját elképzelésedben tisztítsd meg eredeti élettervedet minden régi tilalomtól és korlátozástól oly módon, hogy engedd eltávozni a „porszívó rózsákba” és a rózsákat ennek utána vezesd el külső aurád robbanásáig. A szabad energia befogadásra talál és a világegyetem által transzformálódik.
Figyelmedet igazítsd újra a vásznon lévő életvonalakhoz. Vajon megtalálhatók-e benne a korábbi életedből származó energiák, amelyek nem függnek össze eredeti terveddel? Tisztítsd meg életcsakrádat ezektől az energiáktól azáltal, hogy engeded azokat eltávozni a földbe. Valami megváltozik az elképzelésedben? Lélegezz.
Most a vásznon lévő életenergiádat egyesítsd a földdel és helyezd át ebbe a pillanatba és erre a helyre, majd olvashatóan írd rá a neved és az adott nap dátumát. Ennek utána helyezd ezt az energiád napod elképzelésébe és hagyd, hogy innen minden ide tartozó energia beáramoljon az aurádba, csakráidba és szétáradjon a testedben. Lélegezz mélyeket, majd lélegezz ki és csökkentsd fokozatosan a koncentrációdat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Ép test-ép lélek-ép elme

admin

Színek jelentései: Arany

Sandal

Néha csak felnézek…

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .