Elengedés gyakorlatokEnergia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Régi beidegződések felszabadulása

Spirituális gyakorlatok: Régi beidegződések felszabadulásaSzületésünktől fogva mindannyian konfrontálódunk meggyőződésekkel és társadalmi, egyházi és családi alapelvekkel. Ezenkívül mi magunk életünk során egész sor más alapelvhez vagy beidegződéshez jutottunk hozzá, amelyek már sokszor vágnak egybe jelenlegi meggyőződéseinkkel. Gátolnak minket a szabadságvágyunkban és viselkedésmódunkban, amely a felnőtt emberekétől eltérő. E gyakorlat során tudomásodra jut néhány effajta régi meggyőződés és beidegződés, amelyektől fokozatosan megszabadulsz és így többször kerülsz kapcsolatba a tulajdon szabadságvágyaddal.

Affirmáció

Megszabadulok a régi beidegződésektől és ezáltal életemben több szabadsághoz jutok.

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen a széken, egyenes háttal, fejedet tartsd lazán előreugró állal. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy a vállak szélességében. Legyen laza a tested és figyelmed irányuljon fejed középpontja felé. Lélegezz mélyeket, földeld le magad és egyesülj a saját napoddal. írd le a mai dátumot és nevedet a földelésbe és a napba.
Belső szemeddel tekints a nyakszirtedre. Mindeközben érintsd meg a kezeddel és lágyan masszírozd meg. Lélegezz. Képzeld el, hogy a nyakszirteden székel a régi beidegződés.
Érintsd meg kézzel a megfelelő területeket. Vajon rálelhetsz-e egy konkrét pontra, ahol tudatára ébredsz egy nyilvánvaló érzésnek vagy valamely régi beidegződésre utaló gondolatnak? Ettől a helytől létesíts energetikai kapcsolatot saját külső aurád helyével. Ha kívánod, segíthetsz a kezeddel.
Mint valami orsó vizualizáld saját külső aurádat, amelyre „rászereled” mindazt, ami összefügg a régi beidegződéssel. Folytasd mindaddig, amíg neked jól esik, majd saját külső aurád orsóját engedd felrobbanni.
Most belső figyelmedet fordítsd újra a nyakszirtedre és masszírozd meg azt a területet, ahol a beidegződés előfordult. Mindeközben hagyd, hogy először a napból áramoljon friss és szabad energia a kezedbe, amelyet aztán engedd arra a helyre.
Ha akarod, ismételd meg a gyakorlatot egy másik beidegződéssel. Ügyelj arra, hogy mindig a saját nyakszirtedet masszírozd, mígnem végül tökéletesen telítődsz a napból áradó új energiákkal. Végül még egyszer földeld le magad és lassan szabadulj meg a koncentrációtól.

Megjegyzés

A régi beidegződés gyakran nagyon mélyen gyökeredzik bennünk és a legtöbbször sok más témával áll kapcsolatban (pl. korábbi életek, önértékelés érzése, stb.). Ezért lehet nehéz megszabadulni tőlük. Néha évekre van szükség, mielőtt egyetlen beidegződés is teljesen felszabadul vagy egy új, a jelenlegi helyzethez alkalmazkodó viselkedéssel pótlódik. E folyamat során valóban fontos a türelem és a saját gyengeségeinknek való megbocsátás nagy mértéke.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Csakra gyógyászat

Related posts

Tanmese: A boldogság titka (indiai tanmese)

admin

Az Élet céljának törvénye (Dharma)

Sandal

Egy fiatal pár 70 évet öregszik 5 perc alatt

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .