Spirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolat a lények elementáris részeivel

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolat a lények elementáris részeivelManapság az erősen befolyásolt intellektus által rendkívül fontos a tudatos megbékélés az elementáris aspektusokkal. Ezek többek között éppúgy az egymástól különböző ösztönöket (pl. a kényelmetlenségtől való félelem, szexualitás), mint az életet megformáló aspektusokat foglalják magukba. Ezzel a gyakorlattal szeretetteljes és tudatos kapcsolatot létesíthetsz a lények ezen elementáris részeivel és ők láthatókká, valamint szeretettekké akarnak válni.
 

Affirmáció

Szeretetteljes kapcsolatban állok saját lényem elementáris részeivel.
 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenes háttal, fejedet könnyedén told előre. Mindkét lábad álljon szilárdan a földön, megközelítőleg vállaid egymástól való szélességében. Tested ellazul és a figyelmed belsődre irányul. Egyesülj a föld energiájával és egyben saját napodon keresztül a kozmikus energia áramoljon a testedbe, majd ott eljut szíved és köldököd csakrájába.
Intuitíven helyezd jobb vagy bal kezedet szívcsakrádra, míg a másik kezedet a köldöködre. Képzeld el, hogy a földi és kozmikus energia áthatol a testeden és a csakrákon át a kezedbe, majd onnan szíved és köldököd csakrájába.
Képzeletben üdvözöld saját elementáris lényedet és adj neki szeretetet és kellemet, amelyre szüksége van. Belülről, minden elementáris részednek mondd, hogy „szia”, még akkor is, ha mostanáig átnéztél rajtuk és elutasítottad azokat. Képzeld el, hogy saját elementáris lényedet a kezedben tartod és lágyan ide-oda hintáztatod.
Kérdezd meg elementáris Énedet, mire van szüksége vagy mit akar tőled ebben a pillanatban és adj neki egy megfelelő ajándékot. Mire van még szükséged, hogy ezt az aspektust elfogadd és akceptáld? Beszéld meg az elementáris lényeddel, hogy mostantól kezdve gyakrabban legyetek kapcsolatban. Fokozatosan csökkents a koncentráción és nyisd ki a szemedet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Harmóniavarázs

Sandal

Napi pozitív üzenet: Pozitív változások

admin

A Pénz titka: A jólétre összpontosíts!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .