Spirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Elementáris lényeddel való kapcsolat

Spirituális gyakorlatok: Elementáris lényeddel való kapcsolatMi emberek manapság erős befolyás alatt állunk szellemi vagy mentális részeink által. Egyre több energia áramlik a test felső részeibe és a csakrákba és nemcsak a földdel veszítjük el a kapcsolatot, hanem lényünk elementáris részeivel is. A benned lakozó lény elementáris része magába foglalja a formálódó alkotóelemeket, csakúgy mint a született ösztönöket és azokat a szükségleteket, amelyek lehetővé teszik a földön való életet. Tehát a mi egészünkhöz tartozik és segít nekünk élni a materiális életben. Ezzel a gyakorlattal tudatos kapcsolatot köthetsz saját elementáris léteddel és beintegrálhatod saját osztatlanságodba. Ez segít neked abban, hogy jól érezd magad a földön és a saját testedben.
 

Affirmáció

Kapcsolatot létesítek lényem elementáris alkotóelemeivel és egyesülök azokkal.
 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenes háttal, fejed álljon könnyedén állal előre. Mindkét lábad álljon szilárdan a földön, megközelítőleg vállaid egymástól való szélességében. Tested lazuljon el és a figyelmed irányuljon a belsődre.
Egyesülj a föld energiájával és engedd áramolni az első és második csakrába. Most létesíts kapcsolatot a saját napoddal és a kozmikus energiát szintén engedd átáramlani a testeden és a csakrákon keresztül egészen a második csakrá-ig. Ott a földi és kozmikus energia egyesül és együtt hatolnak át a testen és a kifinomult energetikai rendszeren. Irányítsd figyelmedet fejed középpontjára és most saját aurád külsején képzelj magad elé egy fehér vásznat. Földeld le a vásznat és írd a mai dátumot a földelésbe.
Ezen a vásznon megmutatkozik elementáris lényed képe. Hagyj elég időt arra, hogy ez a belső kép kialakulhasson és figyelmesen vedd szemügyre. Mit látsz? Hogyan néz ki lényed elementáris alkotóeleme és mit érzel? Figyelj oda a formára, nagyságra, külsőre és elementáris lényeid színeire.
Helyezd át a képet a jelenbe úgy, hogy beleírod a mai dátumot. Vajon ezáltal megváltozik a kép? Figyeld a változást, ne hozz ítéletet.
Amennyiben olyan érzésed támad, hogy valóban kapcsolatban állsz a saját elementáris alkotóelemeddel, akkor a vászonról a képet helyezd át egy másik csakrába. Ott tulajdon kreatív energiáddal egyesül és egész testedben, illetve a kifinomult energetikai rendszerben egyaránt szétáramlik. Figyeld meg, a hogy az elementáris lények eszménye keresztülhatol a szívcsakrán és ily módon egyesül a szerelmeddel. Ezt követően helyezd kezedet a szívcsakrára és a köldöködre és lassan és mélyeket lélegezz a kezed irányába és lélegezz ki a föld felé. Mindeközben maradj kontaktusban saját elementáris alkotóelemeddel és szeretetteljesen üdvözöld őt. Vele bármikor újra egyesülhetsz vagy megbeszélheted vele, hogy a szürke hétköznapokon segítőkészen melletted fog állni.
Fokozatosan csökkentsd a koncentrációdat. Ha akarod, rajzolhatsz és írhatsz valamit. Minden nap emlékezz a saját elementáris Éneddel való kontaktusra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Hathorok: Az idővonal-ugrás művészete

Sandal

Kívánság

Sandal

Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .