Csakra gyakorlatokCsakrákSpirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Energia-emelés

Spirituális gyakorlatok-Energia-emelésÜljünk vagy feküdjünk le, végezzük el a relaxációs gyakorlatunkat, és tisztítsuk meg a tudatunkat a tudatos légzés segítségével. Összpontosítsuk a tudatunkat a lábfejünkbe. Használjuk a kezünket az energia felemelésére a lábfejünkből a lábakon keresztül az alap csakrába. Képzeljük el, amint megragadjuk az energiát és húzzuk felfelé magunkon keresztül. Éppen úgy, mint amikor a kezeket használtuk a tudatos légzésnél és színes légzésnél, levegőt és energiát vonva a tüdőnkbe. Megjegyzés: próbáljuk elképzelni a kezeket, amint a lábunkban vannak, és a törzsünk elülső részében. amint ezt a gyakorlatot végezzük. A tudatos légzést felhasználhatjuk az energia-emelésnél. Húzzuk felfelé az energiát belégzés közben, és tartsuk a helyén kilégzéskor. Végezzük ezt újra és újra, energiát vonva az alap csakrába, legalább néhány percen keresztül. Eközben akár érezhetünk is valamit, de lehet hogy nem. Attól hogy nem érzünk semmit, az energia még odaáramlik a gyakorlat során. A felemelt energia mennyisége növekedni fog idővel, amint a csakrák fejlődnek. A lábfejektől a lábakon keresztül az alap-csakrába való áramlás a rajtunk keresztüláramló energia rendes útvonala. Ez az energia stimulálja a csakráinkat, és azok át fogják alakítani ezt a nyers energiát egy másfajta energiává. Ez a transzformált energia azután átáramlik a többi (finomabb, árnyalt) testünkbe, energiával töltve fel azokat. Gyakorlással érezni fogjuk amint ez az energia áramlik bennünk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ, INSTAGRAMUNKHOZ , TELEGRAMUNKHOZ, vagy X-HEZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Robert Bruce

Related posts

A Lehetőség: a valóság egy szemlélete

Sandal

A pozitív lét dimenziói: Pozitív akarat

Sandal

Eckhart Tolle: A MOST hatalma (pdf)

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .