Aura gyakorlatokCsakrákEnergia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Az aura színek által történő megtisztítása

Spirituális gyakorlatok: Az aura színek által történő megtisztításaA kifinomult energetikai test (aura és csakrák) éppúgy, mint a fizikai test meg akar tisztulni és friss energiával kíván feltöltődni. E gyakorlat során kontaktusba kerülsz a saját auráddal, amit különféle színekkel tisztítasz meg.

Affirmáció

Észlelem a saját aurámat és azt megtisztítom.

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen a széken, egyenes háttal, fejedet tartsd lazán előreugró állal. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy a vállak szélességében. Földeld le magad és létesíts kapcsolatot a saját napoddal. Írd le a neved és a dátumot a földdel való egyesülésbe és a napodba. Lélegezz nyugodtan és ellazulva.
Belső figyelmedet irányítsd a bőrödre és onnan kísérd figyelemmel a kifinomult energetikai mezőt, amely körbeöleli a testedet. Segíthetsz a kezeddel is. Talán meleget vagy fényt észlelsz tested körül, talán belülről egy meghatározott színt veszel észre, amely körbevesz téged. Légy figyelemmel, de ne értékelj. Most a belső szemed előtt hozd létre saját aurád nyilvánvaló képét. Milyen nagy? Milyen az érintése? Színes? Tojás alakú vagy inkább gömbölyded?
A fejed fölé képzeld el a saját napodat és onnan a saját aurádba hagy áramoljon zöld szín. Ne siess. Amennyiben akarod, úgy a színt kezeddel kísérheted. Ezzel a színnel töltsd tele az egész aurádat. Ebben a pillanatban a zöld színnek különleges tulajdonsága van. Megtisztítja az aurádat és abból magával viszi az összes régi és felesleges dolgot. Ezt követően a zöld szín hagy távozzon a földbe.
Figyelmedet fordítsd ismét a napod felé és az aurádba most hagy áramoljon a rózsaszín. Aurád minden rétegét ezzel a színnel töltsd meg. A rózsaszín különleges jellegénél fogva támogatja az „ellazulás” folyamatát. Ezt követően ez a szín ismételten távozzon a földelésbe.
Képzeld el, hogy a napodban olyan szín vagy színek keletkeznek, amelyekre egy adott pillanatban az aurádban szükséged lesz. E színekkel töltsd meg az egész aurádat és annak minden rétegét. Ügyelj arra, hogy a lábak alá és a fej fölé egyaránt eljussanak a színek. Amennyiben az aurádban olyan hely van, amely még túlságosan kevés energiával vagy színnel rendelkezik, akkor ezt a helyszínt tudatosan töltsd meg.
A gyakorlat végén saját elképzelésedben mintegy tedd láthatóvá az aura külső szélét. Mennyi helyre van szükséged magad körül, hogy most jól és biztonságban érezd magad? Saját kifinomult energetikai rendszered határvonalát oly módon jelöld ki, hogy pl. hagyj áramolni egy meghatározott színt vagy cselekedj úgy, hogy saját képzeletedben határvonalat húzol a környezeteddel szemben. Próbáld ki, hogy számodra mi a legmegfelelőbb. Még egyszer földeld le magad, majd fokozatosan szabadulj meg a koncentrációtól. Néhány percig sétálj a helyiségben és észleld, hogyan érzed magad most.

Megjegyzés

Amennyiben nehezedre esik a színeket vizualizálni, akkor saját elképzelésedben megnevezhetsz egy adott színt és ezt követően a kezeddel áthelyezheted az aurába. Nem szükséges, hogy az aurát saját szemeddel lásd, abszolút elégséges, ha róla bizonyos elképzeléssel vagy eszményképpel rendelkezel. Ezt a megtisztulási gyakorlatot tónusokkal is végrehajthatod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

20 örökérvényű életbölcsesség

Sandal

David Icke: Emlékezz arra, Ki vagy Te /VIDEÓ/

Sandal

Leo Rojas: Circle of Life

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .