EzotériaSzámmisztika/Numerológia

Összeilletek? – Álompárok a számmisztikában

Összeilletek - Álompárok a számmisztikában

Véletlen lenne csupán, ha két ember már az első találkozás pillanatában egymásba szeret? Egyesek most bizonyára bőszen bólogatnak, míg az ellentábor szkeptikusan ingatja a fejét. Higgyünk bármiben, a dolog megtörténhet. A felmerülő „hogyan?” kérdésre a számmisztikában megtalálhatjuk a választ.
Testvérszámok párosításának nevezzük a számmisztikában a szimpátiát és a rokonszenvet. A számpárok képviselői sok esetben nem egyformák, sőt, nagyon is különbözőek, mégis egyértelműen és visszavonhatatlanul vonzódnak egymáshoz. Bizonyos témákban egyetértenek, sok esetben viszont nincsenek közös véleményen. Egyetértésüket azonban kimondatlanul is érzik már az első találkozásukkor. Egy pillantás, egy gesztus elég, hogy felmérjék, kölcsönös–e a szimpátia, illetve már az első szó kimondása előtt is érzik, ők ketten bizony egy nyelvet beszélnek.

A számok párosításához mindössze a születési dátumod napját kell figyelembe venni, amely szerint kilenc típust különböztethetünk meg:

1-es, aki 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél

Az 1-es „ideális” párja a 8-as
Az 1-esek életük minden területén szeretnek elsők lenni. A szerelemben és az ágyban egyaránt. Olyan magukkal ragadó erőket képviselnek, mellyel bárkit képesek meggyőzni. A 8-asok szintén ezt a hévet képviselik, ők is ugyanolyan lelkesedéssel vágnak bele mindenbe, mint az 1-esek. Ez a hév a férfi-női szexualitás terén is megjelenik; szenvedélyes és intenzív, de olykor rövid életű a románcuk. Amennyiben vetélkedésre kerül sor kettőjük között, a kapcsolatnak minden bizonnyal vége szakad.

2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél

A 2-es „ideális” párja a 6-os vagy 9-esA 2-esek békés természetüknél fogva nem érzik fontosnak, hogy erőteljesen hangot adjanak saját véleményüknek. Számukra az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás a legfontosabb, akárcsak a 6-osnak. Párkapcsolatban fő céljuk a harmónia megteremtése, a tisztázatlan helyzetek viszont megmérgezhetik viszonyukat, éppen ezért az őszinteség nélkülözhetetlen közöttük. A 9-es és a 2–es hasonlósága abban nyilvánul meg, hogy mindketten hisznek az emberi jóságban.

3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

A 3-as „ideális” párja az 5-ös
A legvidámabb párosítás, mindketten társasági emberek, népszerűek, jó humorérzékkel vannak megáldva, alapvetően derűsek, optimisták. Férfi-női kapcsolat terén a legnagyobb kihívást a hűség jelenti számukra. A közös élmények azok, amelyek képesek hosszútávon összekovácsolni őket.

4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél

A 4-es „ideális” párja a 7-es
Megfontoltak, higgadtak, kitartóak és komolyak. Önmagukkal és környezetükkel egyaránt szigorúak és kritikusak. Nem szeretik a lazaságot, a fegyelmezetlenséget és a szétszórtságot. Ez a távolságtartás játssza a főszerepet kettőjük párkapcsolatában is, ezért meg kell tanulniuk kimutatni a bennük lévő szeretetet. Ha igazán erős a kapcsolat, idővel sikerülhet.

5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

Az 5-ös „ideális” párja a 3-as
Könnyed stílusúak, jó a humorérzékük, alapvetően derű és optimizmus jellemzi őket. Az elköteleződés nem kenyerük. Az 5-ös hevesebb, indulatosabb természetű, mint a 3-as, ellenben mindketten rugalmasak, találékonyak és képesek alkalmazkodni. Kapcsolatukban a hűség a legnagyobb probléma, de mivel mindketten imádják az aktív pihenést, a közös programok az ő esetükben is összekötő kapocs lehet.

6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

A 6-os „ideális” párja a 2-es
Hasonlóan a 2-eshez, a 6-os számára is létszükséglet a béke és a harmónia. Mindketten kerülik a vitás helyzeteket, a konfliktusokat, irtóznak a hangos szótól, a durvaságtól. Mottójuk a család, az összetartozás, a szeretet és a gondoskodás. Férfi és nő kapcsolatában közös céljuk az egyetértés megteremtése, a ki nem mondott sérelmek ugyanis bomlasztó erővé válhatnak a kapcsolatukban.

7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

A 7-es „ideális” párja a 4-es
A 7-es és a 4–es képviselői rendkívül komolyak és fegyelmezettek. Szigorúak, kritikusak mind önmagukkal, mind a környezetükkel szemben. Ez a távolságtartás játssza a főszerepet kettőjük párkapcsolatában is, ezért meg kell tanulniuk kimutatni a bennük lévő szeretetet. Ha igazán erős a kapcsolat, idővel sikerülhet.

8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án születtél

A 8-as „ideális” párja az 1-es
A 8-as emberek örökké tettre készek, energikusak, lelkesek, keresik a kihívásokat. A versenyszellem mindig ott lappang bennük, nem szeretnek és nem is tudnak veszíteni. Jó esetben egy 8–as és egy 1–es személy energiái összeadódnak ahelyett, hogy kioltanák egymást. Párkapcsolatban fontos az éberségük, hiszen a levegő folyamatosan vibrál közöttük, azonban nem szerencsés, ha ez a vibrálás rivalizálásba csap át.

9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

A 9-es „ideális” párja a 2-es
A 9-es segítőkész, talán túlságosan is naiv, de ugyanakkor igazi hős, akiben a 2-es támaszra lelhet, hiszen biztonságot és stabilitást visz az életébe. Kettőjük története mesébe illő lehet, mivel egyformán csordultig vannak jósággal és szeretettel. Férfi-női kapcsolatban arra kell leginkább figyelniük, hogy ne csak kizárólag magukkal legyenek elfoglalva, hanem szánjanak elég időt egymásra is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

noiportal.hu

Related posts

Mi a TE szeretetnyelved? – Teszt!

Sandal

Grigorij Grabovoj: Számsorok a szervezet helyreállításához

Sandal

Szerencsehozók a Patkány évére

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .