Gondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Nincs erősebb hely a jelennél

Megosztás/Share:
Nincs erősebb hely a jelennél

Nincs erősebb hely a jelennél, a legtöbben azonban úgy döntenek, hogy inkább a múltra gondolnak, vagy arra, hogy mit kell tenniük legközelebb. Amikor azonban elkezdjük emelni a rezgésszintünket, az Univerzum visszahív minket a jelenbe, hogy megértsük a jelen pillanat valódi erejét. Ajándékaink a jelen személyes megtapasztalásán keresztül tárulnak fel. Ne feledd, hogy amikor csodákat és ajándékokat fogadsz be az életedbe, akkor nem másokat fosztasz meg azoktól. Sőt, azzal, hogy felismered az Univerzum szépségét, elfogadod a támogatását és hálás vagy érte, másoknak is megmutatod, hogyan érezhetik ők is ezt a támogatást. A mai napon emeld meg a rezgésszintedet annak felismerésével, hogy a rezgésed emelése nem egy olyan ajándék, amit csak magadnak adhatsz, hanem amit egyszerűen a mosolyodon keresztül másoknak is felajánlhatsz. Amikor megérkezel a jelen pillanatba, az emberek nem csak látnak téged, hanem úgy érzik, hogy ismernek, mert amikor hazatérsz önmagadhoz, hagyod, hogy a lelked fénye látható legyen, és az ősi spirituális energia felébredjen benned.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

A szakrális csakra: Az áramlás

admin

A gondolataid olyanok, mint a mágnes

Sandal

Mik a következményei a negatív gondolkodásnak?

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .