Gondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Nem vagy egyedül, nem egyedül járod végig az utat

Nem vagy egyedül, nem egyedül járod végig az utat

Az Univerzumban minden energia, beleértve téged is. Ez az oka annak, hogy nem egyedül járod végig ezt az utat. Kapcsolatban állsz mindenkivel és mindennel, ami van, volt és valaha lesz. Abban a pillanatban, amikor megszületsz, megkapod a szabad akarat ajándékát. Ez a fejlődéseddel együtt kezd kibontakozni, és amikor eléred a felnőttkort, te döntheted el, hogy mit, mikor és kivel akarsz csinálni. 

 
Az Univerzum szívesen segítene – mindannyiunknak szívesen segítene, de addig nem teheti meg, amíg mi magunk úgy nem döntünk, hogy kérjük ezt tőle. A függetlenségre úgy tekintenek az emberek a Földön, mint egyfajta erőre, hatalomra. Pozitívumnak számít az, hogy képes vagy valamit egyedül megcsinálni anélkül, hogy segítséget kérnél. Ennek az a hátránya, hogy sok ember „gyengeségnek” érzi azt, ha segítséget kér. A spiritualitásban tiszteljük a függetlenséget, de azt is észben tartjuk, hogy létezik egy másik lehetőség is: a közös alkotás.
 
Ahhoz, hogy képes legyél megemelni a rezgésszinted és túllépni a korlátozott gondolatokon, amik miatt elszigeteltnek és elhagyatottnak érezheted magad, le kell mondanod a függetlenség elképzeléséről, és be kell lépned a Teremtővel való közös alkotás terébe. Ma ismerd fel, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod. Ezt az utat a Teremtőddel és az általatok közösen teremtett energiával járod. Amikor ezt felismered, hatalmas súly fog lekerülni a válladról. Lényegében hagyod, hogy a világod súlyát egy olyan erő tartsa helyetted, ami sokkal hatalmasabb nálad.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Te magad vagy az az erő

Sandal

Dr. Joe Dispenza – Egészségileg (5. rész) /VIDEÓ!/

Sandal

A nefilim lázadás és fajunk eredete

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .