JövőnézőVilág

Nem lesznek rendőrök, de még hivatalnokok sem az egyik kínai rendőrőrsön

Megosztás/Share:
Nem lesznek rendőrök, de még hivatalnokok sem az egyik kínai rendőrőrsön

Mesterséges intelligencia és arcfelismerés. Ennyi kell, és már ki is váltható az emberi munkaerő és a bürokrácia, legalábbis az egyik kínai rendőrállomáson.
Amikor legközelebb autójukkal kapcsolatos ügyeket kell intézniük a kínai Wuhan várok lakóinak, már nem fognak rendőrökkel találkozni a klimatizált rendőrségi épületben. Az emberek helyét a mesterséges intelligencia veszi át.

A Tencent kínai digitális médiaóriással együttműködésben készült rendőrőrsön olyan ügyekben nyújtanak segítséget, mint például a jogosítvány hosszabbítása, kiváltása, az elveszett papírok pótlása, az új autók regisztrálása.

A kérelmezőnek nincs szüksége hivatalos irataira, fotókra, nem kell formanyomtatványokat kitöltenie ahhoz, hogy személyazonosságát igazolja, arra ugyanis ott az arcfelismerés. Természetesen online fizetésre is van lehetőség.

Az ügyfelek még a kérdéseikre is választ kapnak, az intelligens ügyfélszolgálat tudásbázisa a felmerülő problémák 90 százalékára tud megoldást nyújtani. De akkor sincs baj, ha valakinek a gondja a fennmaradó 10 százalékba esik, ugyanis azért arra van mód, hogy online vagy videóhívás útján kommunikáljanak a hús-vér rendőrökkel.

A legjobb, hogy a rendőrőrs a hét minden napján 0-24 óráig nyitva áll. Minthogy tesztvezetésre is van lehetőség, akár akkor is eljöhet valaki ide, ha mondjuk nem tud aludni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

hvg.hu

Related posts

Magyarázat nélkül tiltott le profilokat a Facebook

Sandal

Lenyűgöző és festménybe illő naplemente Olaszország felett

Sandal

Gyémántpor jelenséget videóztak Oroszországban

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .