HálaNapi hála

Napi hála: Hálát adok az önismeret és az önmegvalósítás lehetőségéért

Napi hála: Hálát adok az önismeret és az önmegvalósítás lehetőségéértHálát adok az önismeret és az önmegvalósítás lehetőségéért. Az életnek minden pillanata egy ajándék, amely arra hív, hogy egyre mélyebben ismerjem meg önmagam és a körülöttem lévő világot. A belső út során a fényem egyre ragyogóbbá válik, és elérhetem a legmagasabb potenciálomat.

Istenem, kérlek, vezess engem a tudatosság és az önismeret útján, hogy mindig a valódi önmagamat élhessem. Hálát adok Istenem, minden pillanatért, amelyben megmutatod nekem az ösvényt, és segítesz visszatalálni a belső békéhez. Ámen.
Írta/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, segítségért, képért és videóért pedig látogass el az ANGYALOK FÉNYE OLDALRA, VAGY a hozzátartozó FACEBOOK oldalamra!
Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Napi hála: Minden kihívás, amellyel szembenéztem, tanulsággal járt

admin

Napi hála: A szeretet hangjára hallgatok

admin

Napi hála: A világomat közösen teremtem a Teremtőmmel

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .