Gondolat teremtő erejeKyle GrayRezgések/Hullámok/EnergiákSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Minden energiából áll – korlátlanok vagyunk

Megosztás/Share:
Minden energiából áll - korlátlanok vagyunkEgy dolog van, amiben a fizikusok és tudósok mind egyetértenek: az Univerzumban minden energiából áll. Beleértve téged is. Az energia ebben a pillanatban is átáramlik a tested minden egyes sejtjén és az általad belélegzett levegő atomjain. És ez az energia él. Ez azt jelenti, hogy mozog. Rezeg. Olyan intenzitással rezeg, hogy a mi emberi szemünk nem is látja. De érezzük. Továbbá segít abban, hogy „olvassuk” a környezetünket és az embereket. Lehet, hogy nem is tudatosul benned, de folyamatosan reagálsz a körülötted lévő energiára. Te is tudod, milyen érzés belépni egy szobába, és érzékelni a „rossz rezgést”, nem? Vagy érezni a „jó rezgést”, amikor szembejön veled egy régen nem látott barátod, széles mosollyal az arcán. Nem csak fogadjuk az energiát, hanem továbbítjuk is azt. Mindnyájan voltunk már az a valaki, aki bal lábbal kelt fel, és akinek nem kellemes a társaságában lenni, és mindnyájan voltunk már az a valaki is, aki nagyon jól érzi magát, és akivel fantasztikus együtt lenni. Mindnyájan energiát továbbítunk a cselekvésünkön, a nem cselekvésünkön, a gondolatainkon és az érzéseinken keresztül.

„Az energiát nem lehet elpusztítani; csak a megjelenése és alakja változtatható meg.” ALBERT EINSTEIN

Ez azonban nem minden. Gondolkodjunk el egy pillanatra! Mi mást teszünk még? Átalakítjuk az energiát. Ezt tesszük, amikor tudatosan úgy döntünk, hogy megemeljük a rezgésszintünket. Hogyan is működik ez? 
 

A rezgés törvénye

„Semmi nem mozdulatlan; minden mozgásban van, minden rezeg.” 

Spirituális vonatkozásban a rezgés törvényét A Kybalion című 1908-ban megjelent könyv ismertette meg a világgal. Ez olyan hermetikus tanítások gyűjteménye, amelyeket az egyiptomi és görög filozófia mesterei osztottak meg egymással, és amelyek ma is segíthetnek megérteni az Univerzum spirituális működését. A könyv írója „három beavatott” volt, ami valószínűleg a kor népszerű, új gondolkodásmódú írójának, William Walker Atkinsonnak az álneve volt. 
 
A Kybalion azt mondja:

„Minden gondolatnak, érzelemnek vagy mentálisállapotnak meg van a maga megfelelő rezgésszintje és rezgésmódja. És a személy vagy más személyek akaratának erőfeszítésével ezek a mentális állapotok újra előállíthatók, ahogyan egy zenei hang is újra létrehozható azáltal, hogy egy hangszert bizonyos ütemben rezgésre kényszerítünk – ahogyan a színek is újra létrehozhatóak ugyanígy. A rezgés elvének ismerete által a mentális jelenségekre alkalmazva az ember bármilyen mértékben polarizálhatja az elméjét, így tökéletes irányítást szerezhet mentális állapota és hangulatai felett.” 

 
Tehát az Univerzumban minden mozgásban van, beleértve a gondolatainkat és érzéseinket is. A gondolat olyan, mint a vízbe dobott kavics által keltett fodrozódás – eltávolodik tőlünk, és változásokat idéz elő a körülöttünk lévő mezőben. És ahogyan a fodrozódás eltávolodik, majd visszatér egy hullám hátán, úgy a gondolataink is visszatérnek hozzánk. Ebből következik, hogy amikor megváltoztatjuk a gondolatainkat, egyúttal a világunkat is megváltoztatjuk. Erről először Louise Hay révén hallottam. Ő az első spirituális írók között volt, akiket olvastam, és azonnal beleszerettem. Életeket megváltoztató munkásságával Louise segít felismerni azt, hogy választhatunk a szeretetteljes gondolatok és a félelem csapdája között. A választás lényegében a miénk, miközben tudjuk, hogy az egyik jobb lesz, mint a másik. A csoda abban rejlik, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a gondolkodásmódunkat – megváltoztatni az energiánkat, a rezgésünket, az Univerzum pedig ennek megfelelően fog reagálni. 
 

Az Univerzum 

Amikor az Univerzumról beszélek, a teremtés Forrásáról beszélek. Ez a Forrás azonban nem olyan, mint az Istenről alkotott emberi elképzelésünk, hanem egy intelligens erő, amelyhez nemcsak hogy kapcsolódunk, de aminek részei is vagyunk. Ez nem egy uralkodó lény, hanem egy olyan intelligencia, ami folyamatosan reagál a rezgés formáira, beleértve minket is. Az Univerzum akkor is reagál a rezgésünkre, ha ezt észre sem vesszük. A legtöbbször nem vagyunk tudatában, hogy mi választhatjuk meg, milyen energiát bocsátunk ki, milyet fogadunk be, és milyennel vesszük körbe magunkat. Ahogyan annak sem vagyunk tudatában, hogy általában az érzéseink döntenek helyettünk. Ha például úgy élsz, hogy közben valóságos csődtömegnek érzed magad, akkor ez lesz a történeted. Ha elégedett vagy, még az apró dolgokkal is, akkor ezen az úton fogsz továbbhaladni. Az Univerzumnak nincsenek határai és nagyon sok mindennel szolgálhat számunkra. Mi azonban a korlátok világában élünk. Ha bele-gondolunk, rádöbbenünk, hogy mekkora őrültség is ez. Sajnos mégis arra vagyunk kondicionálva, hogy azt higgyük: nem kaphatjuk meg azt, amit akarunk, sőt még azt is elveszíthetjük, amink van. Ez pedig nem más, mint illúzió. Az energia korlátlan és soha véget nem érő – soha nem fog megszűnni létezni. Mindannyian az élet egységének részei vagyunk, s még ha a testünk meg is hal, az energiánk tovább él, csak átkerülünk a fizikai létből a nem fizikaiba. Te ezt veszteségnek érzed? Ez nem veszteség, egyszerűen csak visszatérés a természetes létállapotunkba. A lényeg az, hogy amint elfogadjuk, hogy korlátlanok vagyunk, korlátlan lehetőségeket engedünk be az életünkbe – beleértve a csodákat is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Napi pozitív üzenet: Pozitív változások

admin

A múlt elengedésével felszabadítjuk szellemi energiáinkat

admin

A válasz a Földben van

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .