Eckhart TolleSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Milyen a legtöbb ember valósága?

Milyen a legtöbb ember valóságaAz emberek amint meglátnak valamit, máris nevet aggatnak rá, értelmezik, összehasonlítják valami mással, megszeretik, vagy viszolyogni kezdenek tõle, s jónak vagy rossznak bélyegzik fantoménjük, az ego késztetésének engedelmeskedve. Ezek az emberek a gondolati alakzatok, a tárgytudatosság foglyai.Mindaddig nem mehet végbe spirituális eszmélésed, míg fel nem hagysz a dolgok kényszeres  és öntudatlan beskatulyázásával, vagy legalábbis tudatára nem ébredsz, hogy folyton ezt csinálod, és ekként képessé nem válsz rá, hogy megfigyeld a folyamat mechanizmusát. Az ego e szüntelen kategorizálás révén maradhat nyeregben a meg nem figyelt elmeként. Amint felhagysz a dolgok beskatulyázásával, vagy akár csak tudatosítod magadban ezt a folyamatot, kitárul elõtted a belsőtér, és az ego többé nem tarthat hatalmában.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Eckhart Tolle: Egység az élettel

Related posts

Emelkedj felül a problémákon

Sandal

A meditáció módosítja a géneket és molekulaváltozásokat idéz elő

Sandal

Ezt teszi a csend az aggyal

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .