EzotériaSzámmisztika/Numerológia

Mi a kedvenc számod? – Árulkodik rólad!

Mi a kedvenc számod – Árulkodik rólad

Kedvenc számunk árulkodik rólunk, a számok energiája mindenkinek más-más üzenetet hordoz.
Ha meg akarod ismerni kedvenc számod üzenetét, egyszerű a dolgod:

Válaszolj a következő kérdésre: Mi a kedvenc számod? 

 
Melyik az a szám, ami végig kísérte életedet? Amit szívesen teszel meg a lottón? Vagy aminek megjelenése mindig nyugalommal, békével tölt el? 
Ha 0-9 közé esik, akkor olvasd el a számokhoz tartozó leírást.
Ha azonban többjegyű a kedvenc számod, akkor add össze a számjegyeket, egészen addig, míg egyjegyű számot nem kapsz.
Pl: 823

8+2+3 = 13

1+3= 4
Ezután olvasd el a számokhoz tartozó leírást.

A számok jelentése: 

1
Magabiztos, erős személyiség vagy, aki mindig tudja, hogyan érje el az életben, amit akar. Az életet feketén-fehéren látod. Határozott elveid vannak, és határozottan húzol határvonalat jó és rossz között. Könnyen tájékozódsz az életben, te vagy az, akit nem lehet becsapni vagy félrevezetni. Figyelj arra, hogy ne ítélkezz az emberek felett! Fordíts egy kis időt belső világod felfedezésére is: meditálj, jógázz, menj zarándokútra – pozitív hatással lesz életedre!

2 
Az egyik legerősebb teremtő erőt és energiát hordozó szám. Gondoskodó jellem vagy, mindig tudod, hogyan tehetnéd jobbá mások életét. Figyelj arra, hogy ez ne váljon a többi ember számára fojtogatóvá. Képes vagy saját céljaid mások érdekei alá rendelni. Figyelj arra, hogy életedben egyensúlyba legyen az adok-kapok. Tanulj meg elfogadni is.
 
3 
A kreatív energiák, alkotás száma ez. Mindig képes vagy megújulni, új dolgokat létrehozni. Könnyen és gyorsan alkalmazkodsz a megváltozott körülményeidhez. Bármiből képes vagy a legjobbat kihozni, bármilyen ötletet képes vagy felvirágoztatni. Figyelj arra, hogy soha ne nyomd el magadban ezeket az alkotó energiákat. Ha kell, csak magadnak rajzolj, fess, írj verset. Ez az erőd az, ami összekapcsol az univerzum lüktetésével.
 
4 
Maximalizmus és logika jellemez. Nem szereted a rendetlenséget, az átláthatatlan dolgokat. Nem szereted a változást, biztonságra és állandóságra törekszel életed minden területén. Könnyen munkamániássá válhatsz, amit környezeted nehezen tolerál. Figyelj arra, hogy időt teremts a pihenésre és a szórakozásra is!
 
5 
A  dinamizmus száma. Állandóan mozgásban vagy, a változás az igazi elemed. Nem szereted a kötöttségeket, nagy a szabadság igényed. Szereted a kihívásokat, nem riadsz meg a problémáktól. Nehezen boldogulsz a kapcsolatok terén, hiszen nem szereted, ha partnered korlátoz, birtokol téged. Ne félj az állandóságtól, egy biztos pont mindenki életébe kell! Legyen az egy lakhely, vagy párkapcsolat.
 
6 
A harmónia száma. Békés, megértő és nyugodt személyiség vagy. Nem szereted a konfliktusokat, te vagy az, aki mindig a békés megoldásokra törekszel. Sajnos természetedből fakadóan sokszor nem állsz ki magadért, ez hosszú távon nem tesz jót az önbecsülésednek. Tanuld meg, hogy néha szükséges, hogy szeretettel, de kimondd az igazadat és képviseld az érdekeidet. A konfliktusok pozitív változások előhírnökei lehetnek, ne félj tőlük!
 
7 
A lélek száma. Kedves, jóságos ember vagy, aki a felhő felett repked. Gyakran idealizálod a körülötted lévő embereket, helyzeteket. Tanulj meg gyökeret ereszteni, és racionálisan is mérlegelni a döntéseidet. Túl könnyen bízol meg másokban, ezért legyél óvatos, és válogasd meg jobban, kiket engedsz közel magadhoz.
 
8 
A siker, a bőség száma. Mindig hajt valami téged, folyton magasabbra törsz. Soha nem vagy elégedett azzal, amit elértél – ez visz egyre magasabbra a siker ranglétráján. Tanulj meg néha megállni egy pillanatra, és örülni annak, ahol éppen jelen pillanatban tartasz!
 
9
A szeretet, béke száma. Azt szereted, ha mindig sokan vannak körülötted és te mindenkinek segíthetsz. Előszeretettel jótékonykodsz, és vállalsz közösségi feladatokat. Hatalmas szíved van. Sok barátod van. Tanulj meg önmagaddal kettesben lenni, könnyen kiéghetsz, ha nem így teszel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 
mindegybenblog

Related posts

A Tao numerológiája: születésnap számunk

Sandal

Mit árul el rólad a szemszíned?

Sandal

Indigó teszt

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .