KristálygyógyászatSpiritualitás

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Merlinit

Kristálygyógyászat-Gyógyító kövek-Merlinit

A merlinit mágikus kő, amely egyaránt őrzi a sámánok, az alkimisták, a varázsló papok és más mágusok együttes tudásának lenyomatát, bölcsességét.
A merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe. 
Kapcsolatban van más dimenziókkal, és segít a világok közötti utazásban. Támogatja a sámáni gyakorlatokat és mágikus rítusokat, gondoskodik a spirituális törekvéseink sikeréről.
Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, megfelelő pillanatban felvillantja előttünk a múlt vagy a jövő képeit, asztrális utazásra késztet az előző vagy a majdani életekbe, hogy betekinthessünk abba, milyen élet vár is ránk a jövőben.
Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, valamint elérhetővé teszi a spirituális ás a sámáni birodalmakat.
Az egyensúly köveként, kiegyensúlyozza az egymást kiegészítő dolgokat, mint amilyen a jin és a jang energia, tudatos és tudattalan, intellektus és intuíció, spirituális és fizikai sík.
Isten/Atya és Isten/Anya energiáinak egyesítésében segít.
Erőteljesen tisztítja az energiát, átprogramozza a belénk vésődött viselkedés mintákat a mentális és érzelmi éteri tervrajzokban, így mélységes változást okoz.
Segít megbékélni a negatív tapasztalatokkal, pozitív tanítássá változtatva őket.
Rendkívül hatékony karmikus gyógyító, mert elér a múltba, segít olvasni az Akasha krónikák feljegyzéseihez, segít felismerni, átírni és felszámolni az előző életben tett fogadalmakat, és a gátló hiedelmeket, amelyek blokkolnak a jelenbe.
Merlinit segít az előző életek gyógyításában, míg a mostaniban harmóniát teremt.
Segít egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Serkenti az energiaáramlást a gerinc mentén az agyon át, tehát a függőleges energiavezeték mentén amely a korona csakra és a gyökér csakra között helyezkedik el.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Judy Hall: Kristálybiblia

Related posts

Hathorok: A napszél felhasználása

Sandal

Engedd meg magadnak, hogy nagyot álmodj!

admin

Spirituális gyakorlatok: Régi beidegződések felszabadulása

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .