CsakrákKoronacsakraSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Koronacsakra: Tudás

Koronacsakra: TudásA koronacsakra a hetedik csakra, ami a fej tetején található. Szanszkrit nyelven szahaszrára, vagyis „ezerszirmú” néven ismert, s egy ezerszirmú lótusz alakjában ábrázolják. A fej tetejét, az agyat és a hajat irányítja. Érzelmi szinten a Forrással való kapcsolatunkra van befolyással – ami egyben a hitünket és annak a megtapasztalását is jelenti, amit „Isten”-nek nevezünk. Hagyományosan a korona színei a lila és a kristálytiszta áttetszőség, eleme pedig a fény – a minden élőben lakozó jó.
Ha a koronacsakra az összhang állapotában honol, közvetlen hozzáférésünk van az intelligenciánkhoz, a bölcsességünkhöz és az emlékezetünkhöz. Abban az esetben, ha spirituális úton járunk, erős kapcsolatot érzünk az Univerzummal, valamint hiszünk és bízunk a felsőbb erőkben.  Ha ebben a központban energiahiány van, jó eséllyel értelmetlennek érezzük az életet, hiányzik belőlünk a céltudatosság, illetve nem tudjuk, miért vagyunk ezen a bolygón.
Ha gyógyulást és tudatosságot akarsz hozni ebbe a csakrába, arra van szükséged, hogy tiszta, nyílt és őszinte beszélgetést folytass a Teremtőddel. A koronatér segít túllépni az Isten/Forrás/Univerzum fogalmi síkján, és segít ennek a jelenlétnek a közvetlen megtapasztalásában.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Hajnalhozók: A Fény új paradigmája

Sandal

Minden egyes fűszálnak része vagyunk, ahogyan minden kavicsnak is

admin

A szeretet mindent áthidal

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .