Neville GoddardSpirituális tanításokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Képzeletünk formál minket

Képzeletünk formál minket

Hányszor hallottuk már, hogy valaki azt mondja, „Ó, ez csupán képzelődés.” Csupán képzelődés, hát persze. A képzelet nem más, mint maga az ember. Nincs olyan, aki szűkében lenne a képzelőerőnek, azonban csak kevesen képesek fegyelmezni a képzeletüket. A képzelet maga elpusztíthatatlan, és ebben rejtőzik a helytelen használat szörnyűsége. Naponta elsétálunk valami idegen mellett az utcán, miközben látjuk, hogy magában motyog. Mintha képzeletbeli vitát folytatna valakivel, aki ott sincs. Hevesen, félelemmel vagy éppen gyűlölettel telten vitatkozik, miközben egyáltalán nem is sejti, hogy képzeletével mozgásba hoz egy olyan kellemetlen eseményt, amellyel hamarosan szembe fog találkozni. Abból keletkezik a világ, amit a képzelet megél. Nem a tények, hanem a képzelet szüleményei alakítják a mindennapjainkat. A precízen és világosan gondolkodók azok, akik egy kitalált világban élnek. Csakis a képzelet képes visszahozni azt az Édenkertet, ahonnan a mindennapi megtapasztalások kiűztek minket. A képzelet az az észlelőképesség, amellyel az Édenkertet érzékeljük. A képzelet az az erő, amelynek segítségével a jövőkép látomását a létezésbe emeljük.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Neville Goddard

Related posts

Szimbólumok/Állatszimbólumok: A viziló

admin

8 dolog, melyet gyerekek meséltek az előző életükből

Sandal

Nem számít, hogy ki vagy

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .