Spirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Kapcsolatunk az univerzummal áthatja életünket egybeesésekkel, csodákkal

Kapcsolatunk az univerzummal áthatja életünket egybeesésekkel, csodákkalAmikor egy magasabb rendű erőre támaszkodunk, megnyitjuk az ajtót a spirituális birodalom varázslatos világához és a végtelen lehetőségek csodáihoz. A kapcsolatunk az univerzummal áthatja életünket egybeesésekkel, csodákkal és örömmel. Az irányítás elfogadása nem jelenti azt, hogy elveszítjük döntéshozatali képességünket, sokkal inkább arról szól, hogy könnyedén és bizakodva, tudatosan hozzuk meg döntéseinket.

Az érzés, hogy világosan és tudatosan navigálunk az életünkben, megerősít és magabiztossá tesz bennünket. Ebben a tudatállapotban nem érezzük magunkat bizonytalannak. Amikor akadályokba ütközünk az úton, tudjuk, hova forduljunk segítségért, mivel már egyfajta isteni iránymutatást kapunk, ami a helyes útra vezet bennünket.

Az életben nem a pénz gazdagít valójában, hanem a lelki szabadság, a magasabb tudatosság és az univerzummal való kapcsolat. Az elengedés és a hagyományok terhétől való megszabadulás lehetővé teszi, hogy az életáramlás változtassa meg a sorsunkat. Képessé válunk arra, hogy megengedjük magunknak és másoknak a teljességet és a bőséget.

A szeretet univerzális energiája mélyen bennünk lakozik, de néha szükségünk van segítségre, hogy kapcsolódjunk hozzá. Az univerzummal és Istennel való összekapcsolódás olyan hidat teremt, amelyen keresztül a szeretet és a fény árad, és lehetővé teszi, hogy megtapasztaljuk azt a spirituális gazdagságot, amely mindannyiunkban rejtőzik.
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
www.fenyorveny.huwww.angyalokfenye.hu /  www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Ahhoz, hogy megismerd mi vagy…

Sandal

A Vonzás Törvényének egy kevésbé ismert alternatívája

admin

Bocsáss meg másoknak

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .