Gondolat teremtő erejeJack CanfieldSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Hogyan használjuk ki elménket?

Megosztás/Share:
Hogyan használjuk ki elménket?Tudjuk, hogy az emberi elme két alapvető részre oszlik — a tudatosra és a tudatalattira. Gyakran figyelmen kívül hagyjuk azonban, hogy elménk tudatos része hozza a döntéseket, a tudatalatti pedig gondoskodik a megvalósításról. Tudatos elménk határozza meg, mit teszünk, ugyanakkor a tudatalattinktól függ, hogyan. Vagyis azt kapjuk az élettől, amit várunk. Ha sokat várunk, sokat kapunk. Ha semmit nem várunk, a tudatalattinknak nem kell törnie magát, hogy kiokoskodja, hogyan érhetünk célt.
A nagyban gondolkodás nagy eredményeket vonz. A középszerű gondolkodás középszerű eredményeket vonz.
Mindannyiunk elméje elképesztő kapacitással rendelkezik. Az iskolában megtanuljuk, hogyan használjuk az agyunkat, megtanítanak megjegyezni dolgokat és számolni. De az elmének ehhez vajmi kevés köze van. Az elme bármit képes kigondolni, és bárhová képes eljutni, ahová csak akar. Elménk felismeri, hol tartunk, és el tud juttatni a célunkhoz. Mindenki azt kapja, amit vár.
A kérdés csupán az: „Mit akarsz?” és „Mit vársz magadtól?”

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Jack Canfield

 

Related posts

Az empaták szeretetének 7 módja és jellemzői

admin

Mindennapi angyali védelem

Sandal

A külső forma csak átmeneti visszatükröződés

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .