Spirituális gondolatok (Sandal)Spiritualitás

Hétköznapi hősök: Legyetek világotok hősei!

Hétköznapi hősök-Legyetek világotok hősei

A szuperhősök éveit éljük, ami legalábbis a mozivásznakat illeti és a televíziózás történelmét. Mindenki szeretne rájuk hasonlítani. Talán mert legtöbbjüknek szuper öltözéke van, vagy világmegmentő képessége.
De ami igazán fontos a szuperhősöknél, az a: Szív.
Ti emberek is ugyanolyan hősök vagytok a hétköznap szürkeségében, mint ők. Leszámítva, hogy nincs rajtatok különböző jelmez.
Nem kell hozzá különleges képesség, hogy valakinek a hősévé váljatok. A ti szuperképességetek a szívetekben rejlik. Valakinek elég csak egy mosoly, hogy bearanyozzátok a napját. Elég megfognotok valaki kezét, hogy erőre kapjon. Elég egy kedves szó, hogy jobb kedvre derüljön.
A világ tele van olyan emberekkel, akik akár az életüket is kockáztatják, hogy más embereket megmentsenek. Legyen szó tűzről, katasztrófáról, balesetről, vagy egyéb atrocitásokról.
Lehet, hogy most TE aki olvasol, szürke, hétköznapi embernek érzed magad, de te sem vagy kevesebb, mint akiket fentebb említettem.
Az élethelyzetekben születnek a hősök. És ehhez nem kell nagy dolgot tenni. Csupán hallgass a szívedre. Tedd, és cselekedj!
Ne önmagad miatt, hanem másokért.
A világ attól függ és azáltal változik, ki mennyit és mit tesz hozzá.
Mutassatok pozitív példát mindenki számára. Nem számít a hogyan… Mosollyal, öleléssel, kézfogással, egy apró figyelmességgel, vagy egy élet -akár egy állat- megmentésével.
Hőstetteitekkel reményt adhattok másoknak.
Szeretetetekkel a szívetekben pedig legyőzhetetlenekké válhattok, akárcsak a szuperhősök.
A Szeretet nem vall kudarcot, és mindent kibír. A SZERETET legyőzhetetlen…
Legyetek mások szemében hősök. Legyetek a világotok hősei!
Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 
 

Related posts

Hathorok: Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja

Sandal

Ne hajszoljátok a pénzt

admin

Kudarcok és sikerek

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .