HathorokSpiritualitásVilágok

Hathorok: A napszél felhasználása

Hathorok-A napszél felhasználása
Ebben az üzenetben a KA testről (az ősi egyiptomi alkímiai megnevezése szerinti nevén) lesz szó, valamint megtárgyaljuk, hogyan lehet ezt a sajátos energia testet felhasználni, hogy a Nap fokozott aktivitásából származó felemelkedési energiát magad felé tudd irányítani. Azoknak, akiknek ismeretlen fogalom a KA: a KA testetek egy második láthatatlan test, amelynek mérete és alakja megegyezik a fizikai testével. Ez az energia test egyrészt beburkolja, másrészt áthatja fizikai testetek. Esetenként hívják éteri-más(olat)-nak vagy spirituális ikerpárnak is. A KA részben hasonlít az egyes tradíciókban ( pl. taoizmus ) Chi-testnek nevezetthez, vagy bizonyos jóga tradíciókban pránikus testnek, vagy étertestnek nevezett testhez. Természeténél fogva a KA képes önmagához, majd a fizikai testhez vonzani a nagyon kedvező hatású energiákat felgyorsítva ezzel a spirituális evolúciót.

Az üzenet

Jelenleg a bolygó változásának még érzékenyebb szakaszába léptek.
A Nap a naprendszeretek csillaga megemeli energiaszintjét és a megnövekszik a labilitása, valamint a napkitörések, és a napszél mennyisége. Ezek a tárgyalásra kerülő naptevékenységek miatti történések gondokat fognak okozni a telekommunikációs rendszerekben és az időjárás szokásos mintáiban, de emellett hatalmas evolúciós lehetőségeket is képviselnek.
Ahogy ti is, a Nap is rendelkezik étertesttel Nap-KA-val, ha úgy tetszik. A Nap éterteste sokmillió kilométerre túlnyúlik a Nap felszínén túlra. A Földetek is benne van az éteri Nap ezen aura-mezőjében és ahogy a napkitörések csóvái és a napszél a fizikailag a közeletekbe hozza a töltött részecskéket, úgy éteri szinten is hat rátok. Miközben ezek a magas töltésű részecskék kihívást jelentenek a fizikai dimenzió számára, addig egyfajta táplálékot is képeznek a KA-toknak, saját éteri testeteknek.
Mentális beállítódásotok és érzelmi/rezgési állapototok határozza meg, hogy ezek a napból származó részecskék tápláló és az evolúció forrásai lesznek-e, avagy pedig kellemetlenségeket és visszafejlődést fognak-e okozni.
Ebben az üzenetben nem kívánunk foglalkozni az elkövetkező megemelkedett naptevékenység időszakában fellépő fizikai kihívásokkal. Ehelyett azokra a dolgokra összpontosítunk, amelyek a lehető legnagyobb evolúciós haladás elérésében támogat benneteket a rendszeretek Napjában történő események során.
Ahogy tűz- és foton energia kitörések zajlanak le a naptevékenységek során, ugyanúgy spirituális vagy interdimenzionális fénykitörések indulnak el a KA-tok belsejéből. Vagyis bizonyos szemszögből a megemelkedett naptevékenység megegyezik a saját KA-tok megemelkedett aktivitásával.
Néhány dolgot fontosnak tartunk figyelembe venni ezen evolúciós katalizátor előnyös felhasználásához. Az említett katalitikus tényező 2012-n túl is éreztetni fogja a hatását és az általunk napszélnek nevezett áramlással áll összefüggésben. Ezek a Föld körül és azon áthaladó különböző foton- és mágneses energia áramlások . Ahogy megnyitjátok magatokat ezeknek az különféle energia áramlatoknak és beépítitek a KA testetekbe, erősítitek KA-tokat és nagymértékben felgyorsítjátok saját felemelkedési folyamatotokat.
Ahogy a napból származó energia növekszik, úgy lesz a fizikai világotok is egyre esetlegesebb és bizonytalanabb. Ugyanez igaz a mentális és érzelmi világotokra is. Az irracionális és impulzív viselkedés egyre gyakoribb lesz. A megértési és az emlékező funkcióitok is egyre több kihívással néznek majd szembe a megemelkedett naptevékenységek során.
Az első lépés a Nap energiáinak a tudat felemelésére való felhasználásához a természetének megértése, nem pedig a hatásaival szembeni ellenállás. Fontos megérteni, hogy a megemelkedett naptevékenység kiváltó tényezője ebben az esetben nem a Napból magából származik, hanem galaxisotok Központi Napjából. Ennek a Központi Napból a Napotok felé tartó nagymértékben katalitikus energiáknak az áramlása az elsődleges oka ennek a különös naptevékenységi ciklus evolúciós hatásának. Ezen kívül a Föld maga is érintett, főleg a KA-ján, az éteri testén keresztül.
Az első, amit meg kell érteni, hogy nincs lehetőség az evolúciós katalizátor elől elmenekülni. Át kell vészelnetek, akár tetszik, akár nem. Az alapvető lépés, hogy ne álljatok ellen.
A második lépés, hogy öleljétek magatokhoz és mesterien használjátok fel ezeket az energiákat – lovagoljátok meg a sárkány farkát, úgymond. Ebben a megközelítésben a sárkányt a Nap, farkát pedig a napszél jelenti. Nagy magasságba lehet emelkedni ebben az időszakban, ha veszitek a bátorságot hozzá és használjátok a módszereket.
A harmadik lépés a napszél ilyen felhasználásában, hogy megengeditek, hogy – a szíveteken keresztüli meghívással elérve – közvetlenül hasson a KA-tokra. Egész pontosan: személyes szándék szerint választjátok, úgy, hogy beléptek az öröm és a hála rezgésmintájába.
Fontos megérteni, hogy miért javasoljuk ezt. Nem csupán kifejezitek a napszél miatt érzett hálátokat az Univerzumnak. Választjátok, hogy beléptek ebbe a magas érzelmi állapotba, mert ezek Energia Mágnest hoznak létre. Más szóval gyakorlati célból léptek az öröm és hála állapotába.
Ezek az érzelmi állapotok megemelik a KA-tok befogadó harmonikusait, ami az egész KA testet befogadó örvénnyé változtatja, magához vonzva a Nap foton- és mágneses részecskéit, nagyon felgyorsítva így a KA, a saját étertestetek rezgésszámát.
És a KA az, amin keresztül beléptek a felemelkedési folyamatba. Szükségtelen mondani, hogy nagyon sok mód van a magasabb tudatszint felé vezető létrára való lépésnek, de függetlenül attól, hogy hogyan, milyen spirituális vonal mentén történik ennek elérése, az alap mindig a KA.

 

Az Energia Mágnes létrehozása

Ennél az egyszerű, de nagyon hatékony módszernél a tudatodat a második testedre a KA-ra fordítod. Ez az energia test ugyanolyan méretű és alakú, mint a fizikai test, viszont energia természetű, ahelyett, hogy hús-vér lenne. Áthatja a teljes fizikai tested, vagyis minden sejt a KA-n belül található. A KA-tok rendkívül fogékony a finom energiákra, különösen a napszélben levő fény-, a töltött fotonok és mágneses energiák minden formájára.
Ahogy a figyelmedet a KA-don tartod, szándékosan és tudatosan, a személyes döntésed alapján az öröm és hála érzelmi állapotát hozod létre. Ez a KA rezgését egy magasabb rezgésű állapotra változtatja, amely szükséges ahhoz, hogy Energia Mágnessé váljon.
Ahogy tovább tartod önmagad a hála és az öröm érzelmi harmóniájában, tudatában vagy (megérzed), hogy a napszél foton- és finom energiájába merítkeztél. Szó szerint fürdesz ezekben az energiákban, akár tudatos vagy rá, akár nem. Amint a tudatodat a hála és az öröm állapotában tartod, a KA-d automatikusan magához fogja vonzani a napszél felemelkedést segítő energiáit.
Tartózkodj minél többet ebben a fogékony állapotban! Fogadd be a napszél hatását, hogy töltődhessen a KA-d az átalakulást elősegítő és megemelő energiákban!
Nagy hasznodra fog válni, ha rendszeresen és gyakran alkalmazod ezt a módszert.

 

Összefoglalás

Ahogy a mostani valószínű jövőt látjuk, közösen egy nagy vihar előtt álltok. A förgeteg a kozmosz mélyén született és hatalmas változások hírnöke. Ne féljetek az erejétől. Öleljétek át és vágtázzatok saját tudatotok csúcsaira. Ha így tesztek önmagatok és egymás fáklyái lesztek.
A Hathorok
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 
tomkenyon.com
Fordító: Bagi Ákos/lelekmod.hu

Related posts

Kundalini jóga gyakorlatok (30 perces)

Sandal

Maradj meg lényed középpontjában

admin

Multiverzum (video)

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .