EzotériaSzámmisztika/Numerológia

Ezt árulja el rólad születési éved utolsó számjegye

Ezt árulja el rólad születési éved utolsó számjegye

Születési éved a számmisztika szerint elárulja lejellemzőbb tulajdonságaid és azt is megtudhatod belőle, hogy mire születtél, mik a szokásaid, mi fontos számodra ebben az életedben. Milyen tapasztalásokat fogsz átélni.

Mi jellemez téged?

Pl. 1980-ban születtél. Akkor a te születési évszámod utolsó számjegye: 0. A 0,1 számok jellemzését olvasd el lejjebb.

0, 1

Ha a születési éved nullára vagy egyesre végződik: Határozott és céltudatos vagy, mindent megteszel azért, hogy elérd az álmaidat. Szeretsz másokat irányítani és mivel fontos számodra az anyagi biztonság, rengeteget dolgozol, hogy elérd célod. Nehezen bocsátasz meg és makacs vagy.

2, 3

Ha a születési éved kettesre vagy hármasra végződik: Rendkívül kedves és elbűvölő személyiséged van, és emellett nagyon együttérző vagy másokkal szemben. Hatalmas a képzelőerőd és kreativitásod, amelyet olyan tudod leginkább kamatoztatni, amelynek köze van a művészethez. Fontosak számodra a részletek, és megérzéseid nagyon jól működnek.

4, 5

Ha a születési éved négyesre vagy ötösre végződik: Magabiztos és szorgalmas ember vagy, aki csak ritkán lustálkodik. Imádsz utazni, felfedezni a világot, nagyon vágysz az új élményekre. Sosem vagy önző vagy a nárcisztikus.

6,7

Ha a születési éved hatosra vagy hetesre végződik: Igazi kalandor vagy, aki szívesen körbeutazná a világot akár egyetlen hátizsákkal. Mivel hajlamos vagy arra, hogy túlságosan elhamarkodottan cselekedj, vannak dolgok, amiket idővel sajnos megbánsz. Nagyon elbűvölő és spontán vagy, az embereket pedig rendkívüli módon magadhoz tudod vonzani.

8,9

Ha a születési éved nyolcasra vagy kilencesre végződik: Ambíciózus ember vagy, akire bármiben-bármikor számítani lehet. Nem szoktál elhamarkodottan dönteni, inkább mindent ezerszer átgondolsz, hogy ne csinálj butaságot. Szereted a rendet és a rendszert, ezért ragaszkodsz a saját időbeosztásodhoz. A legnehezebb számodra az ismeretlen helyzet, ez ijeszt meg téged.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

lotusz.cafe

Related posts

2021 – az INGADOZÁS esztendeje

Sandal

Számmisztika: belső számod megmutatja, mi a legtitkosabb vágyad

Sandal

2020 – ilyen lesz a te személyes éved a számmisztika szerint

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .