Gondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Az Univerzum támogat téged: Jelek jelentése 2.rész

Az Univerzum támogat téged-Jelek jelentése 2.rész

Hogyan jelennek meg jelek? Láttál már ismétlődő számokat az órádon, a telefonodon, vagy akár egy bolti nyugtán? Olyan számokat, hogy 11:11, 1:11, 2:22, 3:33? Én magam már számtalan helyen láttam ilyeneket.

Kicsit divatba jött kívánni valamit, amikor meglátjuk a 11:11-et, és én meg vagyok róla győződve, hogy az Univerzum valóban alkalmazza ezt. Olyan emberként azonban, aki szereti saját maga begyűjteni az információikat, egy nap meditációba merültem, hogy megszerezzem azokat a válaszokat, amelyeket a Google nem tudott megadni számomra. Azt mondtam: „Köszönöm, Univerzum, hogy segítesz megérteni a 11:11 vagy a 111 valódi jelentését”; mire a válasz egy látomásban érkezett. Egy arany Buddha jelent meg előttem egy oltáron. Muszlimokat láttam Mekkában imádkozni, láttam Krisztus képét, pogányokat, amint egy vadul lobogó tűz körül táncolnak nyárinapfordulón, láttam Bob Marley-t Martin Luther Kinget és más embereket összekapcsolódni. Aztán azt hallottam: „Mindannyian egyek vagyunk. Egy. Egy. Egy. Egy.” Kijöttem a meditációból, és akkor esett le: 11:11 = egy, egy, egy, egy. Amikor 11:11-et vagy 111-et látunk, az arra emlékeztet minket, hogy mindnyájan egyek vagyunk. És mivel mindnyájan egyek vagyunk, minden, amit teszünk, mondunk, érzünk, tapasztalunk és választunk, hozzájárul a teljes egészhez. A 11:11 ezért nemcsak arról szól, hogy kívánhatunk valamit, hanem egy felhívás a cselekvésre. Emlékeztet arra, hogy lehetőséged van hozzájárulni, változtatni a dolgokon. Arra
kapsz felszólítást, hogy fény legyél. Most már, amikor meglátom a 11:11-et, elmondom ezt az imát, amit A csodák tanítása ihletett: „Kedves Univerzum! Mit akarsz, hová menjek? Kivel beszéljek? Mit kellene mondanom neki? Hogyan járulhatok hozzá a világ gyógyulásához? Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan szolgálhatok úgy, hogy közben magamat is szolgálom. Így legyen!”
Talán te is szeretnéd elmondani ezt az imát. Ha így teszel, igyekezz nyitott lenni az ihletett tevékenységre. Légy nyitott arra, hogy te legyél a legmagasabb rezgés ott, ahol éppen tartózkodsz. 
 

Más számsorok 

Számos olyan számminta és számsor van, ami megjelenhet. Itt csak néhányat említek, amelyeket akkor láthatsz, amikor a rezgésszinted emelésén dolgozol. 
 

1234/12:34

Szeretem ezt „létrának” nevezni, mert a spirituális létrán való felfelé haladást fejezi ki. Azt tudatja veled, hogy jó úton jársz afelé, hogy emeld a rezgésedet és pozitív változást idézz elő a világban. Valahányszor meglátom ezt a számsorozatot, azt mondom: „egy-két-há-négy, itt az idő, hogy felfele lépj!” 
 

222/22:22

A kettő a partnerség, a barátság és egyesülés száma. Ha a 11:11 az egységről szól, akkor a 22:22/222 ennek az egységnek az összehozásáról. Ez egy isteni felhívás annak felismerésére, hogy a szándékaid és tetteid hatással vannak másokra. Ennél fogva arra szólít fel, hogy magas rezgésű élményt és tapasztalatot nyújts a körülötted lévőknek. És ne csak azoknak, akiket szeretsz – próbáld meg azokat is elérni, akik a legnagyobb kihívást jelentik számodra.
 

333/3:33

A harminchárom kedvező szám a spiritualitásban, mert úgy tartják, Jézus ennyi idős koráig élt. A számmisztikában a „mestertanár” számként ismert. Emiatt erősen kapcsolódik a felemelkedett mesterekhez, akik spirituális tanítók és a változás előmozdítói, és akik egykor a Földön jártak, de most az életük tanulságai alapján az Univerzum szívéből nyújtanak támogatást. Amikor a 3:33/333 megjelenik, az nem csak azt üzeni, hogy valamiféle vezető vagy, hanem azt is, hogy a régi nagy tanítók és vezetők bátorítanak téged.
 

444/4:44

A négy a kommunikáció száma. A modern spiritualitásban a 444/4:44 angyalszámként vált ismertté. Amikor ezt a számot látod, ez azt az üzenetet hordozza, hogy az őrangyalaid, a vezetőid és a szeretteid spirituális síkon ott vannak körülötted. Az egyik kulcs az angyalok támogatásának megtapasztalására. Tehát amikor ezt a jelet látod, kérdezd meg magadtól, hogyan tudsz feltétel nélkül támogatni, vezetni és szeretni.
 

555/5:55

Az öt a cselekvés és változás száma. Ez általában egy meghívás az Univerzumtól, hogy az a változás légy, amit látni szeretnél a  világban. Ha van valami, amit meg kell gyógyítani vagy javítani, hogyan tudnál segíteni? Hogyan tudod meggyógyítani ezt a problémát a saját életedben? Ugyanis amit magadért teszel, azt ajánlod fel az egésznek is. Szeretek úgy tekinteni az 555-re, mint egy olyan számra, amit az Univerzum azért küld nekem, hogy cselekedjek. Amolyan finom fenéken billentés ez. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Az aura tulajdonságai

Sandal

Színek jelentései: Rózsaszín

Sandal

Legyen az igazság a tanárod

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .