Gondolat teremtő erejeHálaPam GroutSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Az univerzális energiamező sosem tűnik el

Az univerzális energiamező sosem tűnik el

Mikor a hála frekvenciáján vagy, igazán nem sokat kell már hozzáadnod. Az univerzum ilyenkor boldogan adja az áldásait és az útmutatást. Csak annyit kell tenned, hogy bólogatsz, felveszed a sálad és az új napszemüveged, és csak élvezed az utazást.

A hála, és hogy felismered a sok jót az életedben, kapudrog egy igazán rendkívüli élethez. Ez az a szupererő, mely arra a frekvenciára állít téged, ahol szépség, öröm és kreativitás vár rád.
Ez az édes kis mindentudó energiamező itt és most jelen van, várakozik, mint a bika a rodeókapu túloldalán, készen arra, hogy kitörjön abban a másodpercben, amint elhúzod mindannak a korlátját, amit eddig megtanultál. Nem fér a bőrébe izgalmában, csak arra vár, hogy felismerd, hogy lényegében minden, amit az anyagi síkra érkezésed óta megtanultál, totális tévedés. Ez az univerzális energiamező sosem tűnik el. Sosem bújócskázik veled. Sosem inog meg. Sosem tesz mást, minthogy szeret, adakozik és áldásokkal halmoz el.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Pam Grout

Related posts

Napi pozitív megerősítések: Nézz a tükörbe

admin

4 jel, hogy a házi kedvenced látja a szellemeket!

Sandal

Napi pozitív üzenet: Légy türelemmel!

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .