Spirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Az ima nem csupán szavak vagy mondatok sorozata

Az ima nem csupán szavak vagy mondatok sorozataAmikor elmerülsz a lélek mélyebb rezonanciájában, és kilépsz a hagyományos gondolkodás korlátaiból, megnyílik előtted a végtelen bölcsesség forrása. Az univerzum titokzatos útjai és az isteni tudás ragyognak fel benned, amikor elcsendesedsz. Az imák szárnyalnak, mint a lélek énekei, és Isten felé vezetnek.

Az ima nem csupán szavak vagy mondatok sorozata; ez a szív örömteli sóhajtása a magasabb rendű létezés felé. Amikor imádkozol, ideiglenesen háttérbe szorítod a hétköznapi gondolatok zaját, és engeded, hogy a szív mélyéről fakadó isteni útmutatás megtaláljon. Az ima a szellemi átadás művészete, ahol szándékosan bízod a cselekvési tervet angyalokra, szellemi vezetőkre, mesterekre, és Istenre.

Az imádság nem csupán egy egyszerű kérés, hanem egy kapcsolat létrehozása a nagyobb egésszel. Az imádság híd a gyakorlatias szemlélet és az isteni szeretet között. Amikor útmutatást kérsz imával, összekapcsolódsz a teremtés erejével, és a szív rezgéseivel. Az imádság megerősíti a hitet a magasabb erőkben és az univerzum törvényeiben, és egyúttal az alázatosság jele, ami elmozdít a világ illúzióinak árnyékától, hogy felismerd igazi lényedet, igazi önvalódat.

Az imádság váljon lelked örömközvetítőjévé. Különös erővel bír, és segít elűzni a félelem sötét árnyait, amelyek gyakran elhomályosítják az elmét. A magasztos imádság szokássá válik, amely meghaladja a félelem minden árnyékát, és erőteljesebb, mint bármely kétely. Engedd, hogy az imádság a lélek kimeríthetetlen forrása legyen, ahol mindig kapcsolódhatsz Istenhez és az univerzum szeretetéhez.
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
www.fenyorveny.huwww.angyalokfenye.hu /  www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Related posts

Napi hála: A szívem nyitott az elfogadásra

admin

Hogyan jutok el az igaz szeretethez?

Sandal

3 egyszerű gyakorlat az ESP fejlesztésére

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .